Keeper of Dreams – újdonságok

A banda utóbbi hónapokban látszólag eltűnt, ám valójában gőzerővel folyt a munka a zenekar boszorkánykohájának is beillő házistúdiójában, valamint a kamerák és a vásznak előtt is.
Ennek eredményeképpen láthatjátok új videoklipjüket, amelynek Columbo’s Wife a címe. Próbáljatok párhuzamot vonni a sorozat és a video sztorija között! 😉


A klip Deák Martina és Szakács Levente remek munkájának gyümölcse, Martina csinálta többek közt a manapság népszerű Leander zenekar videóinak nagy részét is, az ő és Levi munkájával mi is nagyon elégedettek vagyunk.
Másik fontos hír, hogy őszre egy különleges koncertsorozatot terveznek, ahol az új Keeper of Dreams dalok mellett be fogják mutatni kedvenc Korb Tamás zenei projektjét, az Anaforát is. A végletekig dallamos jazz metal anyagot hamarosan hallhatjátok, addig is nézzétek meg az új videót, és figyeljétek profiljaikat, melyeken hamarosan több új dalt is hallhattok majd!

Keeper of Dreams – újdonságok (4 komment)

  • zemial zemial szerint:

    Már a bő fél évvel ezelőtti koncertjükön is elővettek „új dalokat”, amikben mind ilyen tiszta énekes részek is voltak. Ezt be is jelentették, hogy ez lesz az irányvonal.
    A régi Death-es vonalat valószínűleg el lehet felejteni velük kapcsolatban. Kár…

  • maszvidal maszvidal szerint:

    Szerintem túl sok a dallamos ének ebben a számban, a súlyosabb részek jobban bejönnek. De hát 1. csinálják amihez kedvük van 2. ha meghozza nekik a szélesebb érdeklődést akkor én csak örülök neki.
    A klipnek ezt a mászkálós részét fölöslegesnek érzem.

  • oldboy oldboy szerint:

    [quote=Stygian Shadows:57669n36]

    A fejlődés ismeretében pedig a hitelesség is megkérdőjelezhető – legalábbis részemről…
    [/quote:57669n36]

    Viszont ez a dal jó, függetlenül attól, hogy csak egy egyszeri kísérlet, vagy pedig a következő lemez irányvonala.

  • oldboy oldboy szerint:

    Nohát, nohát! Kíváncsi vagyok, hogy ez a dal mennyire vetíti előre a majdani új lemez irányvonalát!
    Mindenesetre a „magyar [b:57669n36]Death[/b:57669n36]” skatulyából biztos kilépnének ehhez hasonló dalokkal!
    És úgy tűnik újra kell gondolnom a debüt lemez kapcsán tett HP-s kommentem egyik mondatát, miszerint ehhez a zenéhez nem illenének a dallamos refrének, énektémák.
    Persze ez már nem is ugyanaz a zene, úgyhogy talán mégsem… (whistle)