Solitude Productions – nyári kiadások

Orosz barátainktól ismét jött egy hírlevél, melyben a júliusi és augusztusi friss megjelenésű anyagaikat mutatják be. Lássuk!

 
 

A lengyel Funeral Doom Enth azonos című bemutatkozó lemeze 12 collos LP formában mp3 letöltési opcióval jelent meg július 31-én. 
Az anyag két erőteljes depresszív tételt tartalmaz a stílus legszebb hagyományait ápolva. Gyűjtőknek, valamint a Skepticism és Asunder jellegű csapatok rajongóinak ajánlott anyag.

A dalok:

1. Matryca
2. Godzina Ktorej Nie Ma
Az olasz The Undergrave Experience is a funeral doom stílust tűzte zászlajára. Friss kiadványuk a tavalyi debüt lemez újrakiadása, amin szintén csak két szám található, viszont a lemez hossza 43:30. 

A rendelkezésre álló információk szerint nem egy újabb standard funeral doom lemezről van szó, hanem egy utazásról a világ horror kultúrájába. A Macabre – Il Richiamo Delle Ombre (An Italian Horro Tragedy) anyag a műfaj sötétebbik oldalát továbbfejlesztve a klasszikus olasz horrorfilmekhez fordult inspirációért. 
Ajánlott a sötétség és a borzalom esztétikájáért rajongóknak.

Dalok:

1. Mater Mortalis Tenebrarum
2. Zombie Graveyard Horizon (Ballata Mortale)

 

 

 
Az orosz The Sullen RouteApocalyclinic c. lemeze már a második a sorban. A bemutatkozó Madness of My Own Design c. lemezüket követően koncerteztek, változott a felállás, megjelentettek egy Pulse c. internetesEP-t.
  A volgográdi csapat Apocalyclinic albuma már nem egyértelműen doom/death, a fejlődés egy dark/prog/post-metal irányba mutat,  extreme vokállal és erőteljes hangzással. 

Dalok:

1. Hysteria
2. Selfish I
3. Burial Ground
4. Cynoptic
5. Dune
6. Tonight’s Avenue
7. All In October

 

 

 
Végül a moszkvai melankolikus metalban utazó The Morningside TreeLogia (The Album As It Is Not) című lemezét ajánljuk, ami limitált digipak formátumban jön ki, s egyfajta konceptanyag. Érdekessége, hogy a kiadói infó szerint a csapat tagjai sincsenek teljesen egy állásponton a történetet illetően.

 Dallista:

1. The Trees Part One
2. The Trees Part Two
3. The Trees Part Three – TreeLogia
Hexvessel Hexvessel
április 24.