Hallgassatok zenét

Friss megjelenések, friss streamek rovatunk következik. Kezdjük talán a legnépszerűbb bandával: a Mastodon úgy döntött, ha már az a szégyen érte a ház elejét, hogy a szeptember 27-ei megjelenést rendesen megelőzve kalózban már a neten van a lemez, akkor felrakják ők maguk is hivatalosan, aki azon keresztül hallgatja, annak legalább nem marad ott a merevlemezén, meg közben villoghatnak az itt vedd meg reklámok. Vagy valami ilyesmi. A lényeg: Mastodon – The Hunter.
Aztán van még egy teljes album streamünk, az alanya a new yorki Pyrrhon és friss lemezük, az An Excellent Servant But A Terrible Master, zeba kollega már írt róluk itt, fülelni meg a kiadó Selfmadegod facebookján lehet.
Jöjjön valami oldschoolabb, a neve alapján nem mondanád meg, de a Basanos egy osztrák banda, alapvetőleg thrash metalt játszanak, de van egy adag southern hatás is. Nekik a második studió albumuk van terítéken, a Cracking The Sledge és a hivatalos oldalon keresztül hallgatható.
Van egy svájci társaságunk is, ők az Unfold és hét év csendet törnek meg a Cosmogon kiadványukkal, erről hallgatható meg egy dal soundcloud-on. Agresszív mégis dallamos sludge/metal.
Az utolsó pedig a valaha szebb napokat látott, power metalt játszó német Mystic Prophecy, nekik november végén jön ki az új anyaguk, a Raven Lord, a címadó dal hallgatható meg róla itt.

Hallgassatok zenét.