Robinzon Cirkusz
Lilöpig fíling (2007)
Mélyen tisztelt publikum! Hööölgyeim éééés Urrrraim! Nagy örömmel szeretném felkonferálni, a szolnoki Robinzon Cirkusz elsőőőő lemezét!

Végre a cirkusz otthon is folytatódhat a Lilöpig fíling című albummal, melyen 17 számmal örvendeztettek meg minket. Mely nóták mindegyike legalább olyan frappáns, mint a borító (Havancsák Gyula keze munkája), amin egy malac süti a pecsenyéjét.

Egyszóval élvezzük a kismalacérzést!

Humoros és szókimondó szövegeket tartalmaz, a nagyon jól felépített lemez, mely a szolnoki Denevér Hangstúdióban készült. A stúdiót már rengeteg fantasztikus lemez hagyta el, és ez a lemez se hozhat szégyent rá.

Aki meghallgatja a lemezt (és ezt mindenkinek csak ajánlani tudom), az hatalmas utazáson vehet részt: elsőnek az Inges alakok mindennapi életét leshetjük meg az irodában, majd megérezhetjük egy Disco-ban a „denszin kvín” illatát is, aztán asszem kicsit szerelmesek is leszünk a Save_as című számban. Utána megtudhatjuk mi is az az Ürgáb, ezután a Ha kérdeznéd…, és a Lent című számok után következik a címadó dal, a Lilöpig fíling. Majd Üldögélek, miközben Hulla zeső, és jön a Szódás, a Kéremszépen legyenszíves (ez az egyik kedvencem), a Lassú zuhanás, a Zsíroshajú, és végül sajnos mivel minden jónak vége szakad egyszer eljön az Utolsó hajnal.

Ez az az album, aminél a szövegek mellet, a köszöntőket is érdemes elolvasni, hiszen az „ihletadóamerikaimultiktól” elkezdve mindenki fel van sorolva.

A lemez a novemberi Rockinform mellékleteként jelent meg, és a továbbiakban, pedig a www.robinzoncirkusz.hu oldalon lehet rendelni, és itt lehet informálódni a bandáról, koncertekről is.

Egy meghatározott stílusba nem tudnám besorolni a zenéjüket, hiszen néha reggie ütemekre billeghetünk, majd metal szólókra rázhatjuk a fejünket, mégis tökéletes egészet alkotnak (akár a cirkuszban egymást követő produkciók).

A cirkusz egész színes kavalkádját otthonunkba varázsolják, a porondmestertől, az oroszlánszelídítőn át a takarítóig. Bravo! Bravissimo!
Robinzon_Cirkusz_Lilopig_filing_2007
Kiadó:
Stílus:
Alternatív pop-rock
Dalok:
1.Be
2.Inges alakok
3.Disco
4.Save_as
5.Lekésett vonat
6.Ûrgáb
7.Ha kérdeznéd
8.Lent
9.Lilöpig fíling
10.Üldögélek
11.Hulla zesõ
12.Szódás
13.Kéremszépen legyenszíves
14.Lassuló zuhanás
15.Zsíroshajú
16.Utolsó hajnal
17.Ki
Írta:
Ezt a cikket demencia néven írta valaki a régmúltban, ha tudod ki az, jelezd!
2008. március 4., kedd
Facebook:
haragSICK 2008. március 5., szerda, 11:09
haragSICK
Csatlakozott:
2008. január 3.
Hozzászólások: 1161
Jaaa, feelinges nagyon :} (de a vokáloktól és a szövegektõl nem vagyok elszállva - utóbbiak egyenesen rosszak - mondhatni szarok), a zene viszont nagyon repít, lebegtet.
Koncertek
Maximum Evocation Tour 2017
október 26., 20:00,
Barba Negra
Igorrr, Broken Note
október 26.,
Dürer Kert
Anathema - The Optionist Europe 2017
október 27.,
Dürer Kert
20 Years Of Plays Metallica By Four Cello
október 27.,
Művelődési Központ (MOM)
The Wrong Tour to Fuck With Europe 2017
október 27.,
Supersonic - Blue Hell
továbbá
© 2001-2017 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.022 seconds to render