Robinzon Cirkusz
Lilöpig fíling (2007)
Mélyen tisztelt publikum! Hööölgyeim éééés Urrrraim! Nagy örömmel szeretném felkonferálni, a szolnoki Robinzon Cirkusz elsőőőő lemezét!

Végre a cirkusz otthon is folytatódhat a Lilöpig fíling című albummal, melyen 17 számmal örvendeztettek meg minket. Mely nóták mindegyike legalább olyan frappáns, mint a borító (Havancsák Gyula keze munkája), amin egy malac süti a pecsenyéjét.

Egyszóval élvezzük a kismalacérzést!

Humoros és szókimondó szövegeket tartalmaz, a nagyon jól felépített lemez, mely a szolnoki Denevér Hangstúdióban készült. A stúdiót már rengeteg fantasztikus lemez hagyta el, és ez a lemez se hozhat szégyent rá.

Aki meghallgatja a lemezt (és ezt mindenkinek csak ajánlani tudom), az hatalmas utazáson vehet részt: elsőnek az Inges alakok mindennapi életét leshetjük meg az irodában, majd megérezhetjük egy Disco-ban a „denszin kvín” illatát is, aztán asszem kicsit szerelmesek is leszünk a Save_as című számban. Utána megtudhatjuk mi is az az Ürgáb, ezután a Ha kérdeznéd…, és a Lent című számok után következik a címadó dal, a Lilöpig fíling. Majd Üldögélek, miközben Hulla zeső, és jön a Szódás, a Kéremszépen legyenszíves (ez az egyik kedvencem), a Lassú zuhanás, a Zsíroshajú, és végül sajnos mivel minden jónak vége szakad egyszer eljön az Utolsó hajnal.

Ez az az album, aminél a szövegek mellet, a köszöntőket is érdemes elolvasni, hiszen az „ihletadóamerikaimultiktól” elkezdve mindenki fel van sorolva.

A lemez a novemberi Rockinform mellékleteként jelent meg, és a továbbiakban, pedig a www.robinzoncirkusz.hu oldalon lehet rendelni, és itt lehet informálódni a bandáról, koncertekről is.

Egy meghatározott stílusba nem tudnám besorolni a zenéjüket, hiszen néha reggie ütemekre billeghetünk, majd metal szólókra rázhatjuk a fejünket, mégis tökéletes egészet alkotnak (akár a cirkuszban egymást követő produkciók).

A cirkusz egész színes kavalkádját otthonunkba varázsolják, a porondmestertől, az oroszlánszelídítőn át a takarítóig. Bravo! Bravissimo!
Robinzon_Cirkusz_Lilopig_filing_2007
Kiadó:
Stílus:
Alternatív pop-rock
Dalok:
1.Be
2.Inges alakok
3.Disco
4.Save_as
5.Lekésett vonat
6.Ûrgáb
7.Ha kérdeznéd
8.Lent
9.Lilöpig fíling
10.Üldögélek
11.Hulla zesõ
12.Szódás
13.Kéremszépen legyenszíves
14.Lassuló zuhanás
15.Zsíroshajú
16.Utolsó hajnal
17.Ki
Írta:
Ezt a cikket demencia néven írta valaki a régmúltban, ha tudod ki az, jelezd!
2008. március 4., kedd
Facebook:
haragSICK 2008. március 5., szerda, 11:09
haragSICK
Csatlakozott:
2008. január 3.
Hozzászólások: 1161
Jaaa, feelinges nagyon :} (de a vokáloktól és a szövegektõl nem vagyok elszállva - utóbbiak egyenesen rosszak - mondhatni szarok), a zene viszont nagyon repít, lebegtet.
Koncertek
Machine Messiah Tour 2018
február 25., 18:00,
Barba Negra
Amenra, Boris
február 26.,
A38 Hajó
Winter Assault Tour 2018
március 1., 20:00,
Dürer Kert
Mutilated And Assimilated Tour 2018
március 6., 20:00,
Dürer Kert
Rhapsody 20th Anniversary Farewell Tour
március 8.,
Barba Negra
Slow Death European Tour 2018
március 9.,
Dürer Kert
Total Metal Over Europe - Haeresis Tour
március 9.,
Dürer Kert - Kisterem
továbbá
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.046 seconds to render