NGC Prod.
Chimaira
Státusz:
Inaktív
Alakulás:
2006
Származás:
Amerikai Egyesült Államok (USA)
Cleveland
Aktuális felállás:
Mark Hunter
ének
Rob Arnold
szólógitár
Matt DeVries
ritmusgitár
Jim LaMarca
basszusgitár
Andols Herrick
dobok
Chris Spicuzza
billentyű/sampler/vokál
Aktuális kiadó:
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További infó:
További képek:
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Chimaira
Rögzítette:
vicsori2
2008. július 25., péntek, 01:02
Utolsó módosítás:
mekong
2018. november 3., szombat, 15:44
Szerkesztés:
szerkesztes
Chimaira
Az ohio-i Chimaira (ejtsd: kiméra) a bizonyíték a halál utáni életre.

Hiába volt egy hihetetlenül ütős anyag, hónapokkal a self-titled kiadása után úgy látszott, a Chimaira a végét járja. A tagok egymást anyázták, a kilépésükkel fenyegetőztek, problémák adódtak az akkori kiadójukkal.

"Egy fal előtt álltunk. A helyzet egyszerű volt: Csak állunk és bámuljuk, vagy keresztültörünk rajta?T" mondja Mark Hunter, az énekes. "Összeszedtük magunkat, így újra élünk."

Az Chimairát egy cél vezérli: a lehető legdurvább zenét játszani. A metál, hardcore és elektronikus elemek egybekeverésével a Chimaira első EP-je közel 10 ezer példányban kelt el. A debütáló lemezük, a Pass out ot existence rögvest meghozta nekik a megérdemelt figyelmet és a srácok hamarosan a Machine Head, Lamb Of God, Slipknot társaságában találta magát az Ozzfest színpadain. Ezt néhány nagy sikerű lemez követte, mint a mai napig igen népszerű The impossiblity of reason, vagy a self-titled lemez, amelyet Rob Arnold szinte egymaga írt.

2007-ben, a Resurrection más volt. "Újra egy banda vagyunk, nem egy egy-személyes-show. Rob vitte szinte az egész előző lemezt, ami jó volt. De most mindenki részt vesz a számok megírásában. A lemez olyan, mint egy hullámvasút. Összekevertük az előző két lemezünket és telepumpáltuk szteroidokkal."

Az eredmény önmagáért beszél, a találó című nagylemez talán a srácok eddigi legjobbja és még koránt sem fulladtak ki! 2007 végén lemondtak egy turnét, hogy otthon összeülhessenek, kihasználják az újra fellángolt lángocskát és mindent felemésztő tűzviharrá csiholják! Az eredményre nem kell sokat várnunk!

"Mi vagyunk azok a srácok, akik sosem játszhattak a játszótéren. Mindenkinek meg volt a saját kis világa. Hiába alkotunk különböző lemezeket, mindig hűek maradunk ahhoz, akik a legelején voltunk és azt hiszem, ez a rajongóink szeretetének kulcsa."
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.038 seconds to render