NGC Prod.
ManGod.Inc
Státusz:
Függőben
Alakulás:
2005
Származás:
Magyarország
Aktuális felállás:
Peti
gitár/ének
B.Gabi
gitár/ének
Perso
ének/basszus
Szabi
dob
Aktuális kiadó:
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További infó:
Rögzítette:
vicsori2
2008. július 29., kedd, 20:18
Utolsó módosítás:
thomas lord
2017. június 5., hétfő, 17:14
Szerkesztés:
szerkesztes
ManGod.Inc
A ManGod.Inc története az örökmozgó tribalmetalcore gépezet, a Cadaveres De Tortugas feloszlásával kezdődött. Hárman a CDT-ből, név szerint Perso (ének, basszus), Peti (gitár) és Szabi (dob), kiegészülve Bacsa Gabival (gitár) a Cyborn-ból, úgy döntöttek, hogy egyesítik a felszabadult energiáikat.

Első és legfontosabb szabályuk, hogy nincsen szabály. "A ManGod.Inc hangos és zajos: a véleményünk arról, ami körülöttünk zajlik; de ugyanakkor árnyalt és sokszínű: az érzéseink, a gondolataink, amik átlógnak az álmainkból a valóságba. A ManGod.Inc a zenei aláfestés a dühötök (és a saját dühünk) kitombolásához és önmagatok (önmagunk) újjáépítéséhez - vagy ha úgy tetszik, segédanyag, ami segít kiszakadni a hétköznapokból."

A 2005 szeptemberi indulásuk óta felvettek egy 3 számos demót, felléptek a nagyobb helyi fesztiválokon, megnyerték a Viva és a Jim Beam közös versenyét, a Tehetségvadászatot (2006), játszottak magyar és osztrák klubokban, leforgatták az első videoklipüket (Thank You Good Night), és szerepeltek pár válogatásalbumon.

2007 augusztusában jelent meg a debütáló lemezük, a “Near Life Experience”, az Edge Records gondozásában, tele sötét hangulatú, intenzív, fogós heavyrock dalokkal.
MaNGoD interjú
Interjú, 9000Sanyi @ 2013. április 20., szombat, 23:40
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.035 seconds to render