NGC Prod.
Bastards of Bodom
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2007
Származás:
Magyarország
Budapest
Szövegvilág:
gyilkos
Aktuális felállás:
Kovács 'Viking' Erik
sz.gitár/ének
Gulyás Dani
gitár
Kemenes Zsoli
basszus
Zathureczky Zsombor
szinti
Pálmai Tomi
dob
Aktuális kiadó:
- -
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További infó:
További képek:
Bastards of Bodom
Rögzítette:
bastardsofbodom
2009. január 28., szerda, 13:59
Utolsó módosítás:
mekong
2011. október 18., kedd, 16:01
Szerkesztés:
szerkesztes
Bastards of Bodom
A zenekar alapitásának ötlete a sz.gitáros/énekes Vikingtől jött a Kaszás 2007-ik évében. Ugyanez év májusában hirdetések alapján találtuk meg első gitárosunkat, Hangót (Hangódi Csabi) és basszerünket Kemenes Zoli személyében - aki azóta a zenekar nemhivatalos menedzsere is lett (bár lehet, hogy ezt tényt innen fogja megtudni :).
A szintis Vastag Árpit és a dobos Kovács Petit egy közös ismerősünk javasolta, konkrétan , a Shade zenekar hathúrosnyúzója - üdv nekik. Hangó néhány közös próba után sajna elhagyta a brigádot. A megüresedett gitárosi posztra Árpinak sikerült igen gyorsan megtalálni a megfelelő embert Gulyás Dani személyében.
Első koncertünket április 30-án sikerült megszervezni a bp-i Ráday Kupolában a Shade és a Crew from Hell társaságában, igen jó hangulat közepette...
A 2008. június 6.-i koncert előtt néhány nappal Vastag Árpi bejelentette, hogy nem tud ( vagy nem hajlandó?) tovább együtt működni a zenekarral. Rövid kényszerpihenő után újra sikerült talpra állni. Zathureczky Zsombor személyében megtaláltuk a megfelelő szintist, és újult erővel dobban a Warheart. 2009 első bulija alkalmával, január 24-én Jásszentandráson körünkbe fogadtuk Ágota Balázst (Wisdom, C.F.H.), aki korábban már kisegitette a zenekart a dobosi poszton. Kovács Petitől a legjobb barátsággal váltunk meg. (ezúton is üdv neki). Elkezdtük egy COB tribute demo felvételeit, és megkaptuk elsõ külföldi fellépési lehetõségünk Erdélyben. A Bodom nóták (ide-oda:) tologatása mellett nekiláttunk a saját stílusunk kitaposásához. A saját nóták természetesen hallhatók a koncerteken is....
2009.09.05-én doboscsere történt. Balu sulis teendõk miatt sajnos elhagyott minket. Az új dobos Pálmai Tomi, 2009.10.9-én csatlakozott hozzánk hivatalosan egy pécsi, toxic-os buli alkalmával.
Reap 'n Roll!!!
...itt tartunk most....
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.069 seconds to render