NGC Prod.
Fekete Felhő
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2015
Származás:
Magyarország
Budapest
Aktuális felállás:
Balogh Róbert
ének
Farkas Zoltán
basszusgitár, vokál
Némedi Tamás
szólógitár
Szőke András
dob
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További képek:
Fekete Felhő
Fekete Felhő
Fekete Felhő
Fekete Felhő
Fekete Felhő
Fekete Felhő
Rögzítette:
robroy1980
2015. október 15., csütörtök, 11:51
Utolsó módosítás:
robroy1980
2015. október 15., csütörtök, 11:51
Szerkesztés:
szerkesztes
Fekete Felhő
A zenekart 2015 elején hozták össze két egykori pop-rock formáció tagjai, Farkas Zoltán és Szőke András, akik a Habos Oldal nevű, kezdetben Pink tribute, majd saját számokat játszó bandájukból lehetnek ismerősek, egy régi barát, Balogh Róbert (ex-Peace) és Némedi Tamás, a DUX korábbi tagja, akit a Magneticában lehetett látni a közelmúltban.

Néhány feldolgozással kezdődött az együttes összeszokása, Sing Sing, Zorall, Junkies, Omen, Beatrice, Tankcsapda dalok kerültek terítékre, amik meg is határozták az együttes csapásirányát.
Húzós rockzene, punk, metal, pop és még sok minden más zenei stílus elemeivel finoman fűszerezve, magyar nyelvű szöveggel előadva.

Hamar neki is láttak a srácok a saját számok elkészítésének, először elővéve a korábbi együtteseikben írt legjobb dalaikat, sok helyen áthangszerelve, a zenekar ízléséhez igazítva azokat. Koncertrepertoárjukban a saját dalok mellett néhány ritkán hallott feldolgozást is elrejtettek.

A folyamatos próbák mellett készülnek a demók is, melyekkel a koncertre járó közönséget szeretnék megismertetni az eddig nem játszott dalokkal.
Rajongók
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.038 seconds to render