Negative Slug – új EP

Apeshit​/​Browsing​.​.​. címmel adta ki új EP-jét a horvát sludgecore/doom/noise szörnyeteg Negative Slug.  Két tételes 7″-es kislemezük Apeshit Warfare dalához egy videót is készítettek.

A 7″-es EP pedig itt hallgatható végig.

Abigail Williams – I Will Depart – dalpremier

November 15-én Walk Beyond The Dark  címmel jelenik meg az amerikai black metal ikon, az Abigail Williams új lemeze, amiről elsőként I Will Depart daluk hallgatható meg.

A lemez összefoglalja a zenekar eddig albumainak atmoszféráját nagy hangsúlyt fektetve a fény és a sötét erőire. Borítóját Mariusz Lewandowski nagyszerű műve díszíti.

Avatarium – hamarosan új lemezzel jelentkeznek

Hamarosan negyedik lemezével jelentkezik a Candlemass főnök Leif Edling vezette svéd klasszikus doomer Avatarium. A varázslatos hangú Jennie-Ann Smith énekesnővel készített The Fire I Long For címet viselő lemezük november 22-én jelenik meg a Nuclear Blast kiadásában, amiről elsőként Rubicon videójuk nézhető meg.

Avatarium – The Fire I Long For
(Nuclear Blast)

01. Voices
02. Rubicon
03. Lay Me Down
04. Porcelain Skull
05. Shake That Demon
06. Great Beyond
07. The Fire I Long For
08. Epitaph Of Heroes
09. Stars They Move

Skulldriver – L.D.C. [EP] (2019)

A Skulldriver egy 2005 óta aktív finn groove/thrash bagázs, de a majd’ 15 éves fennállás alatt csupán egy demóra, egy nagylemezre és két EP-re futotta tőlük. Aktuális kiadványuk az L.D.C. című EP, melyre öt évet kellett várni, hisz 2014-ben jelent meg az előző EP-jük, a frappáns ep címmel… Hogy öt év alatt csak egy 4 […]

Superdeathflame – Untold Burden – új single-dal

Untold Burden címmel adta ki új single-dalát a finn melodic death / thrash metalos Superdeathflame.

A nem épp nagy aktívságáról híres zenekar 2007-ben alakult a Finnországi Kotka városában. Eddig mindössze egy nagylemezt adtak ki The Last Wave címmel 2011-ben, valamint és több single-daluk jelent meg.

Bob Malmström – Länge leve Bob Malmström [EP] (2019)

A Bob Malmström egy finn csapat. Ők a borgarcore “műfaj” alapítói és koronázott királyai. Olvasható e szerény önjellemzés a facebook oldalukon. Továbbá azt is leírják, hogy azért alakultak, hogy ellenpontját képviseljék a szokásos, rendszerellenes punk mentalitásnak. Ők inkább az élet pozitív oldalára fókuszálnak, a hedonista életmód mellett teszik le a garast. A pénz, a szép […]

Witch Mountain – földünk fájdalmas értékei

Priceless Pain címmel egy vadonatúj dallal jelentkezett a sötét tónusú heavy/blues/doom metalban utazó amerikai Witch Mountain zenekar. A dalt földünkön zajló jelenlegi öko és természeti katasztrófák egységes segély kiáltásaként szánják.

Ha 46 évre csökkentenénk a föld létezését, akkor rájövünk, hogy az emberek 4 órán át voltak ezen a bolygón. Ez azt jelentené, hogy egy perc alatt sikerült elpusztítanunk a Föld erdőinek a felét. Megkell becsülnünk földünk fájdalmas értékeit.

Bombus – albumelőzetes

November 15 érkezik a húzós hard rock/metalt játszó svéd Bombus negyedik nagylemeze Vulture Culture címmel. A 10 számos lemezről elsőként  Mama című daluk hivatalos videója nézhető meg.

Bombus – Vulture Culture

(Century Media)

1. A Ladder – Not A Shovel
2. (You Are All Just) Human Beings
3. Mama
4. It´s All Over
5. In The Shadows
6. We Lost A Lot Of Blood Today
7. Vulture
8. Culture
9. Two Wolves And One Sheep
10. Feeling Is Believing

Golgotha – Burning The Disease – új előzetes

Egy hosszú 14 éves szünet után nagylemezzel jelentkezik a spanyol death/doom veterán GolgothaErasing The Past címet viselő negyedik albumuk október 22-én jelenik meg az Xtreem Music kiadó gondozásában, amiről újabb előzetesként Burning The Disease daluk szöveges videója ismerhető meg.

Symmetry Of The Void – The Unworthy – új videó

The Unworthy címmel egy vadonatúj videóval jelentkezett dallamos death metalban utazó budapesti  Symmetry Of The Void.

Örömmel jelentjük, hogy megérkezett a második Symmetry Of The Void videó Tuomas Saukkonennel (Wolfheart) a produceri székben és a kamera mögött!

szeptember 24.,