Agregator – Eszmélet – egy születésnapi új dal a zenekartól

Idén lett 23 éves a tatabányai dallamos death metalos Agregator. Ebből az alkalomból a zenekar Eszmélet címmel egy vadonatúj dalt adott rajongóinak, amihez szöveges videó is készült.  A dalt Köteles Leander keverte és maszterelte. Az énekfelvételeknél pedig Botlik Mátyás és Szrogh Attila segédkezett.

Sajnos az ismert és jelenleg kialakult okok miatt még nem tudni, hogy a banda mikor tudja ez a szülinapot a közönségükkel együtt is megünnepelni. Az viszont már biztos, hogy az idén tíz éves Éjfél felé klip jubileuma alkalmából a dal kap egy pólómintát Sallai Péter jóvoltából.

Idén március 28-án ünnepeljük a zenekar 23. születésnapját. Ennek örömére aznaptól elérhető lesz új dalunk, az Eszmélet és mivel idén az Éjfél felé klipje is kerek 10 évet jubilál, ezért a dal megkapja saját jól megérdemelt pólómintáját. Ezen ismét Sallai Petivel dolgozunk, így akinek tetszett a Tűz, jöjj velem! felső az biztosan szívébe zárja majd az újat is… és, hogy adjunk némi ízelítőt belőle, igen, a klip a Mátrában készült, így igen, lesz rajta bagoly.

február 06.,
február 24.,
március 11.,