Ahriman – Albumpremier

Kehely címmel adta ki új nagylemezét a szegedi veterán black metalos Ahriman. A lemez az alábbiakban hallgatható végig.

Az Istenek születését haláluk előzte meg, megteremtve könnyeikből a csillagokat. Az “Égi vándor” teremtő keze vért csorgatott a Földanya ereibe, hogy a “Pokolsarkantyú” védelmet adjon és a “Zöld fagy” ellepje lelkét és világát. A “Fénygyűrű” koronaként tündököl a teremtő Anyán, kinek a “Vérláva” lüktető és ösztönös iránya csak a “Vaskehely” felé haladhat, hol az Istenek majdan áldozatuk révén újjászülethetnek. Az éledő ősi erők, a pusztuló és megújuló energiák idézték meg az új Ahriman lemezt mely a “Kehely” címet viseli. Hallassák hangjukat az Istenek szellemei!

Az új lemez a Metal.hu gondozásában jelent meg, egyenlőre csak digitális kiadásban, a fizikai hordozók még váratnak magukra.

Azoktól akik előrendelték a Kehely anyagunk bármely fizikális formátumát még egy kis türelmet kérünk. Rajtunk kívül álló okok miatt sajnos némi csúszás van, de reméljük megéri majd várni. Addig is, akik előrendelték a bandcampen, megkapták e-mailben a letöltés lehetőségét, így élvezhetik az új lemezünk zenei világát.” – üzenni a zenekar.

Palaye Royale Palaye Royale
május 29.
Sting Sting
május 30.