Angerseed – Így alakul a 2022-es évük

Mányák Pétertől, a debreceni Angerseed frontemberétől érkezett az alábbi hírlevél.

2019 végén elindult egy jelentős változás az Angerseed életében, szinte minden területen. Ezt követően a vírushelyzet és annak következményei közvetetten és közvetlenül hatottak ránk is és sok dolgot átrendeztek, átformáltak. Az elmúlt két évet kemény küzdelemmel és több régi, illetve session tag segítségével sikerrel vészeltük át, utólag is köszönet nekik!

Az Underground életforma nem egyszerű (főleg nem az Magyarországon), így a változások nem ritkák a színtéren és a legtöbbször szükségesek is. Mellőzve a kifelé tán unalmasnak ható, elég összetett történéseket, ugorjunk a jelenbe, ahol egy minden szinten megújult Angerseed fog játszani sok koncerten idén. Bilcsik Zoltán basszusgitáros tavaly nyár óta a zenekar része, a dobok mögé közel tíz év után visszatért a zenekar legelső dobosa, Mohácsi Zsolt, a gitáros poszton pedig Szántó Tamás lesz látható. Ez gyakorlatilag egy teljesen új kezdet a zenekar számára, igen erősnek érezzük az új felállást és bízunk a legjobbakban a belső, illetve a külső tényezők szempontjából is. Mint említettük, sok koncert és sok egyéb más aktivitás várható idén, persze mindenről be fogunk számolni.

Ez tehát az Angerseed 2022-ben, 14 évvel a megalakulása után – Death Metal banda voltunk, vagyunk és azok is maradunk mindig. Tartsatok velünk idén, figyeljétek a posztjainkat, köszönjük a támogatást! Találkozunk az idei turné tavaszi/nyári állomásain.

IMRE FIA IMRE X SOLKYM IMRE FIA IMRE X SOLKYM
március 24.
Riverside Metal Fest Riverside Metal Fest
március 24.
Nervy Nervy
március 26.
The Subways The Subways
március 27.