Annihilator – Itt van Van Halen feldolgozásuk

Romeo Delight címmel tette közzé Van Halen feldolgozását az Annihilator. Mintahogyan arról korábban mi is hírt adtunk a Jeff Waters vezette csapat újra kiadja régebbi lemezeinek egy részét az earMusic kiadón keresztül. Elsőként a 2007-es Metal album új verzió fog megjeleni Metal II címmel február 18-án. A lemez dalait Dave Lombardo (Dead Cross, ex-Slayer stb.) dobolta fel, az énekes pedig Stu Block (Into Eternity, ex-Iced Earth) volt, de számos más vendég is feltűnik még az albumon. A lemezt Eddie Van Halen és Alexi Laiho emlékének ajánlják.

Ez legendás lesz! Tisztelgés Eddie Van Halen és Alexi Laiho előtt, több mint tizenkét fantasztikus vendég és pokolian sok metal (II).

A Romeo Delight a véleményem szerint (és Kerry King is ezt vallja!) a Van Halen ‘legsúlyosabb’ dala. A Woman And Children First borítóján/hátlapján a fotók is lenyűgözőek voltak. Órákon át bámultam azokat a képeket! Eddie olyan volt nekem, mintha a második apám lett volna. Valószínűleg emberek milliói éreztek így, és ezt csak az akkori rajongók érthetik meg. A játéka, a szövegek, az előadásmód és az a mosoly… mind felülmúlhatatlan volt.

Eddie kiváló dalszerző, innovatív szólógitáros és briliáns ritmusjátékos volt, továbbá képes volt felépíteni egy erősítő- és effektbirodalmat. Kockázatot vállalt. A saját dolgát csinálta. És működött. Milliók és még többen fogják mindig is gyászolni őt!
” – mindta Jeff Waters.