Auraleak – Különleges univerzum

Comet címmel mutatta be új videóját az egyedi atmoszférájú electro-industrial metalt játszó Auraleak. Ez már a negyedik videójuk készülő nagylemezükhöz. A zenekar énekese Gerő András Péter a következőket osztotta meg róla.

Ígéretünkhöz híven a készülő nagylemez minden egyes dalát videós anyaggal fogjuk megjelentetni, hogy a háttértörténetet vizuálisan, mintegy sorozatszerűen adhassuk át a közönségünknek. A Comet volt az első dal, amit már 100%-ban közösen raktunk össze, együtt a próbateremben. Itt éreztünk rá először a közös kémiára és egy eddig még meg nem tapasztalt alkotási folyamatra, ezért elképesztően hamar elkészült a zenei kontextus.

Az első videó, amely már konkrét tartalommal szolgál az általunk képviselt univerzumról. Bemutatjuk vele az első karakterünket Dor személyében, aki az In Motion videoklipjében is látható új világok keresése közben több síkon való létezésre kárhozott. A refrén sorai – „we all have dreamed another version of this play” –, illetve maga az egész szövegkontextus is arra reflektál lesarkítva, milyen az, amikor eljátszadozunk a gondolattal, hogy bizonyos szituációk, élethelyzetek bárcsak máshogy alakultak volna, és vizuálisan magunk elé vetülnek ezen jelenetek olykor végtelen permutációi.

A zenekar élőben december 1-jén az Ördög és Nagyúr társaságában az Akvárium kistermében látható.

Nox Mortuorum Nox Mortuorum
december 02.
The Dead Daisies The Dead Daisies
december 03.