Beerzebub – Korrupt – klippremier

Korrupt címmel mutatta új videóját a mosonmagyaróvári groove rap/metalos Beerzebub. A dalban Jakab Zoltán  (Ghostchant, ex-Bridge to Solace, ex-Newborn) és Kovács Krisztián vendégeskedik a Fish!-ből.

A Korrupt egyenes folytatása legutóbbi dalunknak, a Kormánynak. Szövegileg folytatjuk a rendszerkritikát, zeneileg pedig próbáltunk még pár dolgot belefűzni a BZB soundba, amiért ezúttal is Pencs Tamás barátunk felelt. Hatalmas respect Jakab Zolinak és Senior Halnak a kiváló featért! A videót most is Piedl Andrissal forgattuk, a koncepció pedig ugyanaz volt: látványban is megjeleníteni az egész hazai politikai rendszer bigottságát minden oldalról!

Ez a dal is felkerül az eredetileg őszre tervezett, majd végül tavaszra halasztott EP-re, ami egy konceptlemez lesz, hiszen minden dal a magyar aktuálpolitika romlottságának állít görbe tükröt. Ha pedig már szóba került az EP: annyit már biztosan tudunk, hogy a Metal.hu gondozásában fog kijönni, és így, hogy csúszik a megjelenés, még jobban ki tudjuk maxolni a pakkot. Szeretnénk, hogy tavasszal mindenki egy olyan albumot vehessen a kezébe, ami zenei kordokumentum lehet, hiszen a jelen rendszer szélsőségeinek örvényében készült sok feszültséggel, haraggal, elkeseredettséggel.

Downset Downset
június 10.