Behemoth – Ov My Herculean Exile – klippremier

Opvs Contra Natvram címmel szeptember 16-án jelenik meg a Behemoth új albuma. A 10 dalos lemezről elsőként Ov My Herculean Exile daluk hivatalos videójával ismerkedhettek meg.

Az új albumunk címe az árral szemben haladásra utal. Szemben állok az értékek, az erkölcs és az etika negatív vonásaival. Elkeseredetten küzdök a popkultúra romboló tendenciáival – az eltörlés kultúrával, a közösségi médiával és mindazon eszközökkel, amelyek szerintem nagyon veszélyes fegyverek az olyan emberek kezében, akik nem alkalmasak arra, hogy másokat megítéljenek. Ezek nagyon romboló és zavaró jelenségek, ráadásul rendkívül korlátozóak is egy alkotó szemszögéből nézve. Ez a dal tehát a középső ujjam!

Van egy dal a lemezen, az a címe, hogy Neo-Spartacvs. Spartacus a történelem egyik legikonikusabb lázadója volt, aki minden idők leghatalmasabb birodalma ellen küzdött. A dal végén azt üvöltöm, hogy „Én vagyok Spartacus, ahogy te is!”. A lázadás tüzét akarom felszítani. Ha valami rossznak tűnik, akkor állj ki ellene!” – nyilatkozta Nergal.

Behemoth – Opvs Contra Natvram

(Nuclear Blast)

1. Post-God Nirvana
2. Malaria Vvlgata
3. The Deathless Sun
4. Ov My Herculean Exile
5. Neo-Spartacvs
6. Disinheritance
7. Off to War!
8. Once upon a Pale Horse
9. Thy Becoming Eternal
10. Versvs Christvs

Zeal & Ardor
december 11.