Blackmore’s Night – A természet az igazi királynő

Ritchie Blackmore és Candice Night már karácsonyi EP-jük, a Here We Come A-Caroling megjelenésekor bejelentette, hogy idén új albummal jelentkezik a Blackmore’s Night. Március 12-én Nature’s Light címmel megjelenő lemezük már a tizenegyedik lesz a sorban, amiről Candice Night az alábbiakat mondta: 

A Nature’s Light sztorija annak története, hogy a természet az igazi királynő, valamint annak története is, hogy az egyszerű, mágikus hétköznapi csodák itt vannak a szemeink előtt. Ha úgy érzed, hogy a környezetedben el vagy nyomva, vagy stagnálsz, fontos, hogy a szívedre hallgatva kitörj onnan. Miután feltöltődtél, mindent frissen, újult energiával kezdhetsz újra. Vannak, akik számára ehhez az óceán kell, másoknak az erdőség, vagy éppen az, hogy napfény ragyogja be az arcát. A zenénk menekülési lehetőség a modern időkkel együtt járó stressz és nyomasztás elől. Utazz velünk vissza a múltba, egy egyszerűbb, mágikusabb korba, ahol a zene megérinti a szívedet és a lelkedet.” 

10 dalos lemezükről máris itt van frissen megjelent Four Winds, valamint a korábban már bemutatott Once Upon December daluk szöveges videója.

március 11.,
március 20.,
április 03.,