Burning Sun Fanzine – Februárban érkezik a hetedik szám

Februárban érkezik a heavy / power / thrash metallal foglakozó Burning Sun Fanzine hetedik száma, amiről Papi Zoltán főszerkesztő az alábbi infókat küldte:

Örömömre szolgál bejelenteni, hogy február közepétől megvásárolható lesz a Burning Sun Fanzine ötödik évfordulós lapszáma, ami egyben a hetedik lesz a sorban.

A címlapon nem más látható, mint a kiváló Andi Deris (Helloween), akivel egy közel félórás beszélgetésre kaptam lehetőséget. A jó hangulatban telt társalgás eredménye a magazin hasábjain lesz olvasható. Őrületes élmény volt!

Rajta kívül Mat Sinnerrel (Sinner, Primal Fear) és a Destruction éléről ismert Schmierrel olvashattok hosszabb interjúkat. Utóbbit Daniel Müller, a Burning Sun állandó olvasói számára ismerős szerkesztőtársam követte el, aki egy teljes órán keresztül faggatta a német thrash nagyágyúját, hogy az elhangzott gondolatokat egy kimerítően részletes, hat oldalas cikk képében nyújtsa át nektek.

Underground frontról a 25 esztendős, hamburgi stílusú heavy/power metalt játszó olasz Airborn, a powerben utazó szlovák Signum Regis, a harcosmetal farkasbundás barbárja, a brazil Grey Wolf, valamint a hazai szintéren jól ismert heavy metalos Rebel köszön be a lap hasábjain. A budapesti brigáddal egyéb meglepetést is tartogatunk nektek, de erről majd pár nap múlva számolunk be részletesen!

A címlaphoz felhasznált fényképet Jovan Ristić lőtte a Pumpkins United turné bulgáriai állomásán. A borítót – immáron hetedik alkalommal – Mihályfi-Tóth Alex (Redart Illustrations) barátom rakta össze. Hálás köszönet mindkettejük munkájáért!

Kövessétek figyelemmel a Burning Sun Fanzine oldalát, további izgalmas hírek várhatóak a következő napokban!

február 06.,
február 24.,
március 11.,