Buzz – Pénteken érkezik az első lemezük

Pénteken első lemezével debütál az instrumentális post-rock/dystopic-stoner rock vonalas budapesti Buzz trió. Blissful Dystopia című albumunkon 9 dal fog szerepelni, köztük a korábbi kislemezükön is hallható, itt újra remasterelt Inside és Valium tételeik is helyet kaptak. Lemezükről az alábbiakban Enigma című videójukat láthatjátok, amihez egy Sir William Stephenson idézetet fűztek hozzá

… a szabad ember legyőzhetetlen, a szabad lélek leleményes. Az emberi ellenállás szellemét nem törheti meg a puszta technológia.” -“… a szabad ember legyőzhetetlen, a szabad lélek leleményes. Az emberi ellenállás szellemét nem törheti meg a puszta technológia.

Több év dalírása után nagy örömmel jelentjük be nektek, hogy első teljes albumunk Blissful Dystopia címmel október 28-án fog debütálni a Wherepostrockdwells YouTube csatornán és az összes nagyobb zenei platformon! Az album 9 dalt fog bemutatni az eddigi zenei utunkból. Az albumborítóért pedig hatalmas köszönet egy általunk nagyra tartott ukrán művésznek, @_gordiart -nak.

Buzz – Blissful Dystopia

(Buzz)

1. Enigma

2. …through Singularity

3. Inside

4. Thrown out of a Window in Calcutta

5. In Thy Solemn Hour

6. Transient Fuzzpunk

7. Splendid!

8. Valium

9. The Wolf Who Cried Man

IMRE FIA IMRE X SOLKYM IMRE FIA IMRE X SOLKYM
március 24.
Riverside Metal Fest Riverside Metal Fest
március 24.