Celestial Season – 20 év után új albummal térnek vissza

20 év után új albummal tér vissza a legendás holland doom banda a Celestial Season. A ’90-es évek elején alakult doom / death metal csapat eddigi két albuma (Forever Scarlet Passion – 1993, Solar Lovers – 1995) jelentős hatással volt a műfajra. Október 23-án megjelenő The Secret Teachings albumukkal debütáló lemezük hangulatát és történetét folytatják.

“Új albumunk magvai hosszú éveken keresztül nőttek és fejlődtek. Ez idő alatt pedig úgy éreztük, hogy teljessé kell tennünk a kört, amit három évtizeddel ezelőtt megkezdtünk. A The Secret Teachings egy személyes hangvételű album, egyben egy hatalmas főhajtás azon elkötelezett rajongók előtt, akik kitartóan támogattak minket az évek során” – mondják új lemezükről.

Hamarosan megjelenő albumukról elsőként For Twisted Loveless című számukat osztotta meg, amit így kommentáltak:

25 évvel a klasszikus Solar Lovers album megjelenése után, büszkén mutatjuk be első új dalunkat következő lemezünkről, a Burning World Records jóvoltából megjelenő The Secret Teachings-ről! Azért választottuk a For Twisted Loveless’dalt, mert ez az album leginkább reprezentatívabb tétele; remek ízelítőt ad a lemez sokszínűségéhez és változatosságához. Reméljük, élvezitek a zenét, legalább annyira, amennyire mi élveztük az album megírását!