Chelsea Wolfe – Be All Things – videó az érvényesülésről

Szeptember 13-én érkezik a kortárs alternatív-folk, avant-garde művész Chelsea Wolfe új nagylemeze. Birth Of Violence című 12 dalos lemezéről a napokban mutatta be Be All Things dalára készített videóját melynek történetéről így beszél:

A Be All Thing arról szól, hogy milyen nőként érvényesülni a világon: egyesíteni a lágyat és az erőset, egyensúlyozni a harcos és az istennő között, egyszerre akarni a mindent és a semmit. A dalok általi történetmesélésnek köszönhetően több oldalamat is fel tudom fedezni, a bennem lakozó többi ént. Vannak olyan napok, amikor csendes akarok lenni és beleásni a gyökereimet a földbe, más napokon meg fel akarok ugrani és egyszerre lenni minden, ami csak lehetséges.

A videó olyan felvételek összessége, amelyeket különböző varázslatos helyszíneken vettünk fel. Dél-Izlandon, amikor a Birth Of Violence album borítóját készítettük, az észak-karolinai Moaning Cavern belsejében, amely egy 140 méter mély márvány barlang, amit gyerekkoromban láttam először, majd felnőttként énekeltem is benne, olyan erősen, ahogy csak tudtam, egyenesen neki az ősi barlangfalak ódon nedvességének és fényeinek. Egy különleges természetes helyen az otthonomtól nem messze, ahol a Manzanita nő, egyfajta vörös és zöld alagutat alkotva és egy történelmi, Viktoriános korból származó, történelmi kaliforniai hotelben, ahol a múltban sokan megpihentek már.

Chelsea Wolfe – Be All Things – videó az érvényesülésről: 1 komment

  • Necron Necron szerint:

    Annak ellenére, hogy nem áll hozzám közel a hölgy munkássága, ennek a számnak fantasztikus a hangulata. Sokszor meghallgattam ezt a számot. Biztos, hogy teszek egy próbát a lemezzel. (Az eddig közzé tett dalok sem voltak rosszak.)

    A Trees Of Eternity akusztikus számaira, vagy Aleah Stanbridge korai demós számaira emlékeztet a dal atmoszférája. Most már tudom ,hogy Ki hatott komoly mértékben szegény Aleah zeneiségére.

    A Videó is gyönyörű. Az én brutál tériszonyommal nézni is rossz volt, hogy azon a lépcsőn áll :-D)

január 22.,
január 29.,