Chelsea Wolfe – hallgasd meg új lemezét

Birth Of Violence címmel szeptember 13-án jelent meg a kortárs alternatív-folk, avant-garde művész  Chelsea Wolfe új nagylemeze, amiről most The Mother Road videója nézhető meg.

Chelsea új lemezén az eddigieknél még mélyen ment bele a folk és az elektronikus ambient témáiba, amikről így beszél:

 “Az elmúlt nyolc évben állandó mozgásban voltam, turné, utazások, új színpadok, új helyek felfedezése és új emberekkel való találkozás.  Mindez hihetetlen idő és erő a tanuláshoz és zenészként, előadóként való növekedéshez. De egy idő után elkezdtem elveszíteni egy részem. Egy kis időre elvonulnom erről az útról, hogy fejembe helyre álljak. Megtanultam jobban vigyázni magamra, és arra is, hogy csak azt adjam elő, ami magamban van. Ez a lemez volt bennem.

Chelsea Wolfe – hallgasd meg új lemezét: 1 komment

  • Necron Necron szerint:

    Annak ellenére, hogy annyira nem az én zenei világom, abszolút elismerem, hogy minőségi produkció. Aminek egyedi íze, hangulata van. A “The Mother Road, The Mother Road”; Be All Things” zseniális nóták. Viszont a többi dalban annyira nem találtam kapaszkodót, hogy újra-ésújra hallgassam őket. A Be All Things dalt rengetegszer meghallgattam. A Trees Of Eternity hangulatára emlékeztet. Igényes és maradandó alkotás.

augusztus 13.,
augusztus 16.,