Courtesans – súlyos depresszióval küszködő egyszarvúak

Better Safe than Sober címmel november 5-én egy új mini-albummal tér vissza a brit dream-pop/doom lány csapat a Courtesans.

Tudjuk, hogy hosszú idő telt el azóta, hogy hírekkel szolgáltunk a Courtesans háza tájáról. Sok üzenetet, kérdést kaptunk az utóbbi időben bandánk aktualitásait, sorsát illetően, aminek nagyon örülünk, mivel így tudjuk, hogy vannak, akik nem szarnak le minket. Az egyenes válaszunk: igen, még mindig együtt vagyunk! Sok dolgot kellett helyre hoznunk, mind zenei, mind pedig személyes tekintetben. Most már látjuk a fától az erdőt és a fényt az alagút végén, méghozzá minden eddiginél fényesebben. Köszönjük mindenkinek, aki érdeklődik és támogat minket ezekben az időkben is. Annyit még mindenképpen tudnotok kell, hogy jelenleg azzal vagyunk elfoglalva, milyen módon dobjuk piacra új dalainkat, és hogyan vágjunk ismét bele a koncertezésbe. A következő bejelentésig már nem kell ennyit várnotok.” – adták hírül.

A súlyos depresszióval küszködő egyszarvúak új albumukról elsőként Feel The Same és Mesmerise dalaik hivatalos videója nézhető meg.

szeptember 26.,
szeptember 26.,
október 02.,
október 03.,
október 16.,