Crepuscle – egy új epikus kaland

 A szimfonikus, dallamos death metalban utazó, kaliforniai Crepuscle október 11-én Heavenly Skies címmel adja ki új albumát. A lemezre 11 epikus dal került fel, amiről Eligio Tapia énekes így beszélt:

Izgatottan mutatjuk meg a világnak ezt az új epikus kalandot! Új lemezünkre új hatások és minden eddiginél ambíciózusabb kompozíciók kerültek fel. Készen állunk tehát arra, hogy megmutassuk a világnak, az utóbbi években mennyit fejlődtünk, mint dalszerzők és zenészek. Az alapvető melodic death metal elemek mellett grandiózus, szimfonikus, folk hatású dallamok, plusz némi black metal és melankólikus doom stílus is felfedezhető ezen az albumon.

A lemezről két dal az alábbiakban hallgatható meg.

Crepuscle – egy új epikus kaland: 1 komment

  • Necron Necron szerint:

    Nagyon jó ez a két dal. Abszolút levett a lábamról. Kár, hogy ennyire drága a lemez a posta költség miatt. Persze, azért érdemes kivárni, amíg a teljes lemez meg nem hallgatható, és csak utána véleményt mondani.

    Viszont, baromi hülye neve van a bandának… nem is tudom ,hogy kell kiejteni?! Legalább annyira pocsék névválasztás, mint a Shylimagoghnar. Ők is iszonyat jók, de nem szerencsés a banda neve. Megjegyezhetetlen, kimondhatatlan és még hülyén is hangzik.

július 16.,
július 31.,