Dee Snider – Közös karácsonyi dal Lizzy Hale-lel

A jelen helyzet ellenére idén is lesz karácsony, még ha kissé a megszokottól eltérő is lesz. Az idei karácsonyi dalok első hullámát a Twisted Sister frontembere, Dee Snider lovagolta meg a Halestorm-ból ismert Lizzy Hale-lel előadott The Magic Of Christmas Day videójával, amiről így beszélt:

Sok-sok évvel ezelőtt a feleségemnek írtam ezt a számot.Talán tudjátok, talán nem, de Celine Dion felvett egy karácsonyi dalt, amit én írtam (God Bless Us, Everyone), ő azonban ragaszkodott a The Magic Of Christmas címhez. Sima ügy, hívd ahogy akarod, csak tedd fel a lemezre!

Fel is került a These Are Special Times című karácsonyi albumára, ami minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi lemeze lett. Azóta is Saint Celine-nek hívjuk idehaza… Eredetileg a feleségem, Suzette  számára írtam ezt a számot, ajándék gyanánt, távolról sem kereskedelmi céllal… Megírtam, de aztán elénekelni már képtelen voltam… Egyszerűen túl magas volt a nóta fekvése a hangomhoz. Úgyhogy stúdiózenészekkel készült el az akkori változat. De azóta is meg akartam csinálni belőle a saját verziómat. A felvétel producere Jeff Pilson a Dokkenből és a Foreignerből.”

január 09.,
február 06.,