Éjfény – nyolc év után új albummal jelentkeztek

Nyolc év után új lemezzel jelentkezik a veszprémi power/thrash metal banda az Éjfény. Az új albuma kapcsán a zenekar vezetője, Takács Árpád osztotta meg az aktuális híreket:

Immáron a nyolcadik év csend után, végre-valahára megjelenik a legújabb lemezünk, az Üvöltő! A szerelemesek kedvéért Valentin-napon, február 14-én lesz elérhető az album, az összes létező és fontos online zenei áruházban ott leszünk, bökjetek rá bátran, hogy CD is lehessen belőle! Március elején pedig az angol nyelvű verziója is megjelenik!

Az Éjfénytől független másik remek hír pedig, hogy cirka két évtizedes csúszással, de elkészült a szólólemezem is, ami többnyire akusztikus dalokat rejt, nyugisan, finoman, szelíden, a másik véglet, mint amit eddig megszokhattatok. Persze itt-ott lesz némi torzsagitár is, de messze nem azon lesz a hangsúly. Ez az album sokkal bensőségesebb, mint eddig bármi, de úgy érzem, eljött az ideje, hogy ez is napvilágot lásson. Ez a dal, az Álomeső, a legelső dalaim egyike és a mai napig imádom, de a többi is hasonló történelemmel bír már, van olyan dal, ami már huszonpár éve várja, hogy így megszólalhasson.

Február 19-én elérhető lesz az egész album, az Új nap! Egyelőre csak digitális formában, de annál lelkesebben!

Fogadjátok jó szívvel, szem becsuk, mosoly!

augusztus 12.,
augusztus 13.,
augusztus 16.,
augusztus 19.,