Ensiferum – Rum, Women, Victory – lemezelőzetes

Thalassic címmel július 10-én jelenik meg a finn viking metalos Ensiferum nyolcadik albuma, amiről első előzetesükként máris itt van Rum, Women, Victory daluk szöveges videója.

Személyes véleményem szerint ez az eddigi legjobb Ensiferum album. Úgy érzem zeneileg nagyon sok szempontból sikerült előrelépnünk, és sikeresen ki tudtuk emelni régi hangzásuk legjobb elemeit. Rengeteg vérbeli Ensiferum védjegy fedezhető fel ugyanis ezen a lemezen: gyönyörűséges folk-melódiák, ütős riffek, különféle vokálok keveredése és együtt-éneklős refrének.” – mondta Sami Hinkka a csapat basszusgitáros-énekese az új lemezről.

Ensiferum – Thalassic
(Metal Blade)

01. Seafarer’s Dream
02. Rum, Women, Victory
03. Andromeda
04. The Defence of the Sampo
05. Run From The Crushing Tide
06. For Sirens
07. One With The Sea
08. Midsummer Magic
09. Cold Northland Vainamoinen Part III)
10. Merille Lahteva (bonus)
11. I’ll Stay By Your Side (bonus)

Ensiferum – Rum, Women, Victory – lemezelőzetes (1 komment)

  • Necron Necron szerint:

    Az ortodox Ensi hívők bizony ismét elégedetlenkedhetnek de engem megvettek. Trükkösen írják a dalokat. Beletesznek mindent amivel a koncerteken jó bulit lehet csapni. Attól függetlenül ,hogy nem vagyok egy heay metál rajongó, nagyon jó színezéket adott a dalnak a heavis vokál. Sajnálom, hogy már nincs már női ének, azért kell a feminin lágyság a kemény férfias erő mellett :-). Ez biztos, hogy az év egyik legjobb lemeze lesz. Gyula ismét nagyon gyönyörű borítót alkotott. Egyszerűen, nincs nála jobb a metál borítók terén.!

IMRE FIA IMRE X SOLKYM IMRE FIA IMRE X SOLKYM
március 24.
Riverside Metal Fest Riverside Metal Fest
március 24.