Koncert

Bonilevine ✘ Morrow Night ✘ LĀTØ ► RIFF Budapest

2023.03.23. 19:00
ICS
Bonilevine ✘ Morrow Night ✘ LĀTØ ► RIFF Budapest
BONILEVINE
A grunge/alternative rock műfajt képviselő BONILEVINE 2021 elején alakult meg és azóta két kislemezt jelentettek meg Shameful Delight és Torture Device címmel. Az Iklódi Tamás (gitár/ének), Koronczy Gergely (basszusgitár/vokál) és Nikosz Tasos (dobok) alkotta trió anyagain a hazai Artisjus-díjas hangmérnökkel és producerrel, Paczári Károllyal dolgoztak együtt. Az EP-k immáron elérhetőek az összes nagyobb streaming felületen.
IG: https://www.instagram.com/bonilevine_official/
Hallgasd: https://wmmd.lnk.to/Bonilevine_TortureDevice
MORROW NIGHT
Az alternative rock műfajt képviselő Morrow Night 2020 végén alakult meg és azóta a debütáló számukon felül (As a bird) még három önálló dallal jelentkeztek Moral Panic, Deny és Kristie címmel. A Bornemisza Ida (billentyű/ének), Kiss Sándor (basszusgitár/vokál), Baku László (dobok) és Perduk Szabolcs (gitár) alkotta felállás Csatáry Ádám (MADMIKE) hathatós közreműködésével jelentette meg eddigi anyagait, amelyek elérhetőek az összes nagyobb streaming felületen.
A 2023 januárjában debütáltak első videóklipjükkel és zenekar tervei között szerepel az tavaszi klubszezonon való részvétel, ahol élőben is szeretnék megmutatni magukat, valamint további számokon dolgoznak.
LĀTØ
Sok rövid szakaszból álló, egytételes előadás, amely nemegyszer súlyos és komoly.
https://latozenekar.bandcamp.com/
https://youtu.be/CqWE-1SiFiQ
https://www.instagram.com/lato_band/
https://www.facebook.com/lato.band
Belépő: 2000 HUF