Ewoking Winds – Itt az új kaland

A nemzetközi felállású epikus, atmoszferikus black-death metalt játszó fehér orosz Evoking Winds kapcsán idén már közöltünk egy bemutatót. A banda igézetéhez hűen most jelentkeztek egy a Heroes of Might Magic előtt tisztelgő tribute albummal, mely a szerzők engedélyével került megalkotásra. A projekt az alábbi közleményt tette közzé új kiadványához:

Ez egy rajongói tisztelet Paul Anthony Romero, Rob King és Steve Baca zenei munkássága előtt.

Apám szerette a Heroes II és III-at, és együtt fedeztük fel a varázslatos földeket, amikor gyerek voltam. Azóta 20 év telt el, és most Enroth varázslatos földjei a fiamat is elcsábították. Valóban ritka dolog megtalálni azt az univerzumot, amely egy csodálatos utazásban egyesít minket, nem számít, hány évesek vagyunk.

A sorozat igazi ragyogása a zene. Mindez, nagy hatással volt az Evoking Winds zenekarra, és mi ezzel az album a fantasy zene három nagy hőse előtt k: Paul Romero, Rob King és Steve Baca tisztelgün. 20 éve jelent meg a Heroes of Might and Magic III OST című monumentális műve, és a HoMM3 és a HoMM2 imádott témáit játszottuk újra, hogy megünnepeljük azt a  zenét, amelyen mindannyian felnőttünk.

A játék által inspirált új szerzemény beszerezhető a zenekar bandcamp oldalán.

Zeal & Ardor
december 11.