Feed the Corpses to the Pigs – Adjatok a kutyáknak húst… vagyis a disznóknak

Ha valami igazán brutális death metalt szeretnétek, akkor ajánlom figyelmetekbe a Feed the Corpses to the Pigs zenekart. Az Albuquerque-ből származó banda október 15-én, a Horror Pain Gore Death Productions gondozásában adja ki This Insidious Horror című albumát, melynek dalai a Covid-19 őrületében íródtak. A lemez nem nélkülözi a morbid iróniát és jelen világunk kaotikus félelmeit, ahogyan az alábbi Jesus Is My Respirator daluk szöveges videója is mutatja.

Az egész valami nevetséges dologból indult ki, amit a tévében láttam.” – mondja Fink (aka Death Pig)  a banda énekes. “Annak ellenére, hogy teljes karanténban voltunk a COVID miatt, az egyik helyi templom továbbra is 100% -os kapacitással működött. A hírekben megkérdeztek egy plébános, aki mérges volt a maszkok és a bezárások miatt. Azt mondta: „Nincs szükségem maszkra. Jézus a légzőkészülékem.”

Számomra ez nagyjából a tudomány és a vallás tökéletes példája. Azt hittem, hogy ez már nem az a vallás, amely szereti felebarátját; ez halálkultusszá változott. Annyira megrémültem, hogy tudtam, hogy dalt kell írnom róla, így született meg a Jesus Is My Respirator.”

A lemezen vendégként közreműködik Rick Rozz (Death/Massacre) és Daniel Torgal (Analepsy/Enblood). Az alábbiakban Ghost of Winter videójukat láthatjátok. melyet Rick Rozz-zal készítettek el.

Angertea, Mudi, Nís
október 22.