Fémforgács fórum szabályzat

A regisztrációval a lenti feltételeket elfogadom:

1. Ez egy közösségi oldal, egy nyilvános fórum. Nem fikázok, nem anyázok, nem teszek közzé sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan hozzászólást, illetve anyagot, mely törvényt sért, továbbá ellentétes az általános közízléssel. Nem „trollkodom” sem nyilvánosan, sem privát üzenetben. Véleményemet kulturáltan mondom el. A fentiek megsértése figyelmeztetést, többszöri megsértése végleges törlést von maga után.

2. A szerkesztőnek mindig igaza van! Elfogadom, hogy a Fémforgács főszerkesztőjének és szerkesztőinek jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaimat, vagy lezárni az általam nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg hogy ez szükséges. (Ez esetben a törléséről és annak miértjéről privát üzenetet kapsz.)

3. Mint felhasználó, elfogadom, hogy néhány, általam megadott adat tárolásra kerül a Fórum adatbázisában, többek között minden hozzászólásnál eltárolódik az IP címem is. Ezek az információk semmilyen módon nem kerülnek ki egy harmadik félhez (kivételt képez ez alól a törvényben foglalt adatközlési kötelezettség), de sem a főszerkesztő, sem a szerkesztők nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges hacker-támadás esetén.

A “Küldés” gombra történő kattintással elismerem, hogy a fenti feltételeket elolvastam és magamra nézve kötelező érvényűen elfogadom! Tudomásul veszem, hogy a főszerkesztőnek és a szerkesztőknek jogában áll bárkit az oldalról indoklás nélkül azonnali hatállyal eltávolítani és örökre kitiltani, amennyiben az adott helyzetet úgy ítélik meg. 

Thrash Torment 2023
február 11.