Hangpróba #113

2008. július 19.

Régen 2 Siebenbürgen albumot sokat hallgattam, mert akkor, kb 7 éve tetszett, ma mégsem emlékszem egyetlen egy riffre se arról a 2 albumról. Ez az album is ilyen szerintem, jó, de nem vet mély gyökereket.
jópár részt szerintem biztos nem gondoltak komolyan, REMÉLEM
Azthiszem főleg az "énekes" miatt nem tudom megbarátkozni ezzel a lemezzel, aztán erre jön még, hogy a hangzás és maguk a zenei témák se vágtak hanyatt...
Az első szám nagyon tetszett, a hangulatvilág is jó, de az egész lemezt nem tudom értékelni, pedig első számból még azt hittem nagy kedvencem lesz.
tuka tuka tuka tuka trrrrrrrr tuka tuka tuka RÖEE ÖÖEE RÖÖEERRÖÖEEE RÖE tukaktukatuka, de aki bukik az ilyesmire annak biztos jó :)
MMMPFHH!!! Csak azért nem kap 10est mert pár helyen - de nagyon ritkán - van 1-2 dolog ami nekem nem tetszett. Sokat fogom hallgatni!
Nos, egyáltalán nem hittem, hogy ez tetszeni fog, de bejött. Lehetne változatosabb viszont.
Ellentétben a kollégák nagy részével én hallgatok pár hasonló bandát, volt mihez viszonyítanom, jó kis nyugtató az ember idegbajára, majdnem 8ast adtam de pár dolog zavar, amit lehet később majd megtanulok értékelni :)
Htja, jobb mint a Neuraxis, szeressük!
Az intro alatt teljesen más zenére számítottam, aztán végülis ami utána jött az teljesen más volt. Jópár idegesítő rész miatt számomra lehetetlen végighallgatni ezt.
Ennek nekikellett futnom párszor, sajnos kevés rajta az ami bejön, de ami bejön, az nagyon jó, a hangzás is tetszik, csak az egész lemez maga marhára nem.
Aki régebben nagy Starto rajongó volt, az most kegyetlenül örül ennek a lemeznek, lényegtelen, hogy vannak rajta régi témák, de mégis új cucc, ami bizonyítja, hogy Timo még igenis tud igényes anyagot az asztalra tenni, ha nem olyan bandával dolgozik ahol fejetlenség van. Sok sikert kívánok ehhez az új projekthez, és remélem ennél gyengébb lemez nem jön ki ezen név alatt soha!
További opciók: Szabályzat A pontozáshoz, ajánláshoz be kell jelentkezned
Szűrők: mind csak állandó hp tag csak olvasói
AJÁNLÁSI, PONTOZÁSI SZABÁLYZAT
Figyelmesen olvasd el, mert a be nem tartás szankciókat vonhat maga után.
2008. július 19.
Pope_Fapalot ∑:
1. Avatar
Todesbonden
Sleep Now, Quiet Forest
9 9
2. viribusunitis
Archons
Consequences of Silence
8 8
3. Caayn
Revolution Renaissance
New Era
8 8
4. Avatar
Siebenbürgen
Revelation VI
7 7
5. Avatar
Lacrimas Profundere
Songs for the Last View
7 7
6. Avatar
Cancer Bats
Hail Destroyer
7 7
7. snecy
Neuraxis
The Thin Line Between
6 6
8. Pistike66
Waylander
Honour Amongst Chaos
6 6
9. snecy
Andras
Iron Way
6 6
10. Avatar
Raunchy
Wasteland Discotheque
6 6
11. maniac
Venom
Hell
5 5
12. godfucked
Verjnuarmu
Ruatokansan Uamunkoetto
4 4
∑:
6.6 6.6

Olvasói beküldések


Vélemény, hozzászólás?

május 05.,
május 20.,