Hangpróba #232

2013. március 23.

Nem igazán stílusom az ilyesmi, de ez a lemez mégis kifejezetten tetszik. Valahogy olyan természetes az egész, semmi izzadságszag, semmi felesleges sallang, semmi édeskés nyafogás, semmi idegesítő és üres hatásvadászat, csak egyszerűen nagyszerű dalok. Még akár mehet feljebb is a pont.
Nem szeretem a djentet. Azért vannak ezen a lemezen kellemes dolgok, de egészében tömény és fárasztó, és a jellegtelen ének sem használ az ügynek.
Hangulatilag teljesen rendben van, erősen nyomasztó, a fantáziának ebben a műfajban szerintem nincs különösebb jelentősége, az ilyennek pont a monotónia az egyik fő fegyvere. Ennek ellenére nem hiszem, hogy sokszor elő fog kerülni, egyrészt mert ehhez megfelelő hangulat kell, másrészt mert ha mégis ilyet akarok, valóban vannak jobbak is azért.
Ezt a Darkthronet én már nem igazán szeretem. Maradok a Panzerfaustnál vagy a Total Deathnél, ezek még mindig lenyűgöznek.
Annyira azért ez sem izgalmas, hogy ilyen hossz indokolt legyen. A zene persze jó, csak a végére kissé sok belőle.
Túlságosan sokmindent nem ismerek a Porcupine Tree-től (talán egyszer majd nekilátok bepótolni), ezért nemigen befolyásolnak az ottani dolgok. Ennélfogva nyugodt szívvel tudom ezt kellemes hallgatnivalónak ítélni.
Vannak jó dolgok, de azért jó alaposan seggbe rugdosnám azt, akinek az az elmebeteg ötlete támadt, hogy ebből 2 CD-n 80 akárhány percnyit egyben ki kell adni. :) Fele ennyi lenne, kifejezetten élvezném, így borzasztóan tömény és fárasztó, kár érte.
Fárasztó, egysíkú, unalmas.
Nagyon csúnya, puritán zene, dehát ez a műfaj végülis eredendően erről szól, ezért hát azt kell mondanom, hogy ez egy kiváló, mocskos, éjfekete black metál lemez.
Az AEALO lemezük nem jött be annyira, de ez most ismét egy lebilincselő alkotás, ami végig lekötötte a figyelmemet, hangulatos, érdekes zene.
További opciók: Szabályzat A pontozáshoz, ajánláshoz be kell jelentkezned
Szűrők: mind csak állandó hp tag csak olvasói
AJÁNLÁSI, PONTOZÁSI SZABÁLYZAT
Figyelmesen olvasd el, mert a be nem tartás szankciókat vonhat maga után.
2013. március 23.
Pistike66 ∑:
1. Pistike66
Horna
Askel Lähempänä Saatanaa
9 9
2. Belial
Rotting Christ
Kata Ton Daimona Eaytoy
9 9
3. Otitis_Media
Audrey Horne
Youngblood
8 8
4. Avatar
Agrypnie
Aetas Cineris
8 8
5. Redrum
Steven Wilson
The Raven that Refused to Sing (And Other Stories)
7.5 7.5
6. mike666
Tormental
Il Perpetuo Sconcerto Per La Realtà In Cui Mi...
7 7
7. lostmind17
Soilwork
The Living Infinite
6.5 6.5
8. Linci
Disperse
Living Mirrors
6 6
9. Perszepeta
Darkthrone
The Underground Resistance
5 5
10. bandeeraz
As they burn
Will, Love, Life
4 4
∑:
7 7

Olvasói beküldések


Vélemény, hozzászólás?

május 05.,
május 20.,