Hangpróba #260

2014. április 19.

Semmi különös, csak egy újabb oldschool death lemez, fanatikusoknak. Nem rossz, de (ma már) nem is okoz túl sok izgalmat.
Annyira nem jó, hogy ilyen hosszú legyen. Ha úgy 20-25 perccel rövidebb lenne, biztosan többet kapna. Vannak műfajok, amelyek csak nagy adagban érvényesülnek igazán, de ez pont nem az a műfaj. Pedig tényleg vannak itt jó dolgok.
Ez kiváló muzsika, annak ellenére, hogy lassú, és egy darabban van, egyáltalán nem nehéz végighallgatni, persze vérmérséklet kérdése is. :-)
Nyilvánvalóan kiváló zenészek, de ez így ebben a formában, ének nélkül nekem sok, fárasztó, értelmetlen.
Marha nehéz, de izgalmas, tetszik. Egyelőre nem merek többet adni neki, meglátjuk, hogy alakul.
Ha szemet hunyok afelett, hogy Benton egy idióta, akkor ez egy jó lemez. 8 pontig szemet tudok hunyni. :-) Azért a teljesen egysíkú "ének" egy kicsit lefáraszt a végére.
Pont olyan unalmas, mint minden, amit hallottam eddig az Alcesttől.
Bevallom, eddig semmit nem hallottam tőlük, de ez meggyőzött. A kidolgozottságot nem tartom bajnak ez esetben, ez nem raw black vagy 2 akkordos punkzene, aminek feltétlenül ösztönböl kell működnie. :-) A hiányt pótolni fogom.
Eleinte nagyon tetszett, de lassan lejár a szavatossági ideje. Majd lesz helyette másik...
ZolixiusRex véleményéhez csatlakozom, ezzel én nem sokat tudok kezdeni, hallom, hogy milyen bizarr az egész, csak rám nincs hatása. Az érdekessége, egyedisége miatt kap ennyit, élvezeti értéke nálam kb. a 0-val egyenlő.
Death, Autopsy, Morbid Angel és egy kis korai Grave. Most még nem egységesen magas a színvonal, de legközelebb egy óriási 10-es lesz. Megelőlegezem...
Paul Bostaph miatt kapott esélyt - aki az egyik kedvenc dobosom Sean Reinert mellett - ez a supergroup, aztán beleragadtak a lejátszóba. Valami irtózatos húzása van és szerencsére nincs agyon technikázva sem. A hangzása meg egyenesen istentelen.
Orosz és Solitude Prod. A műfaj adott, akárcsak a minőség. (Én azért feldarabolnám. Egyrészt engedi az anyag, másrészt így elég ijesztő!)
Kitűnő hangszeresek ötlet és stíluskavalkádja. Ha én lennék a producer, szorosabbra fognám a gyeplőt,mert kissé sok egyszerre. Egyébként meg királyság!
Hát nem nekem játszanak....bár itt - ott egy elborult, betépett Living Colour neve is beugrott és őket eléggé szeretem...
Valahogy elvesztettem a fonalat velük kapcsolatosan úgy a Serpents után és azóta sem barátkoztunk össze megint. Egy jó death album ez, semmi több!
Azt hittem fejlődőképes a banda, de tévedtem. A korábbi lemez jobb volt.
Rutin munka, sok idegesítő momentummal. A billentyűk, a kórusok, az ének mind jellegtelen. (Az is lehet, hogy csak a koncepciót nem értem...)
A Deicide-hoz képest talán egy lepkefingnyivel jobban tetszett és ezt szeretném a pontokban is megmutatni. (Sajnos meg van kötve a kezem, ezt a pontot értsétek 7,6-nak!)
Nekem mások az elvárásaim egy "metál" zenekar felé, ez ebben a formában frusztráló.
További opciók: Szabályzat A pontozáshoz, ajánláshoz be kell jelentkezned
Szűrők: mind csak állandó hp tag csak olvasói
2014. április 19.
Pistike66 viribusunitis ∑:
1. Perszepeta
Ea
A Etilla
9 8.5 8.8
2. viribusunitis
From Hell
Ascent from Hell
7 10 8.5
3. Avatar
Blood Red Throne
Blood Red Throne
7 8 7.5
4. Pewoon
Grim Legion
Unholy Resurrection
6 8.5 7.3
5. mike666
Deicide
In the Minds of Evil
7 7.5 7.3
6. Pistike66
Hortus Animae
Secular Music
8.5 6 7.3
7. Avatar
Conquering Dystopia
Conquering Dystopia
5 8 6.5
8. nascence
Los Random
PIDANOMA
8 5 6.5
9. Redrum
Alcest
Shelter
5 6.5 5.8
10. banya07
Major Parkinson
Twilight Cinema
5 4 4.5
∑:
6.8 7.2 7

Vélemény, hozzászólás?

február 23.,
február 26.,
február 27.,