Hangpróba #276

2014. november 29.

Igazi progresszív mennyország. Sokan le fogják húzni, mert kevés a dzsi-dzsi és kettőnégy, de én komálom. Szerencsére nincs már Tool utánérzés...
Kicsit értetlenül állok a pontok láttán, miközben másodszor is lepörög a lemez. Hosszú... Annyira nem szuperek a dalok... de van egyfajta hangulata, sokszor felkaptam a fejem 1-1 eltalált dallamra, váltásra, hangulati megoldásra. Szerintem ez messze nem reménytelen, csak kiforratlan és mesze nem olyan ótvar, mint amennyire a jelenlegi átlaga mutatja. Uhh, ha belegondolok, milyen lemezek fordultak már itt meg és végeztek magasabb ponttal... de hát ez a szép a HP-ban. :)
Érdekes, izgalmas, hosszú felfedezésre alkalmas muzsika. Az más kérdés, hogy kinek van ideje, energiája először adni magából, hogy csak utána kapjon vissza bármit is. Bár nézhetjük onnan is, hogy nem azoknak szól, akik ezt megérthetnék, hanem azoknak, akik ezt megértik. :)
Azt hittem, hogy ez nagy királyság lesz, de csak egy vergődés az egész. Az isten rohassza rájuk ezt az agóniában topogást. Kikészít ez a végtelen lassúság, meg már a végére az a nagy pátosz is inkább volt kínlódás mint felemelő. Nem nekem való vidék ez.
A "felesleges banda" tökéletes definíciója ez a borzalom.
Frankós, erős, feszes.
Hiteltelen fos az egész. Ekkora divatmajom zenekart még nem láttam metalon belül. Most (éppen) miért játszanak Triviumot??? A giccspotmétert megint tízesre tekerték.
Na, majd a napokban megkritizálom, ott leírom minden gondolatom erről a bandáról és a "zenéjükről".
Valóban nehéz dió és még nem értek el a zeneszerzési csúcspontjukra. Ettől függetlenül ideig-óráig lekötöttek.
Lehet, hogy Krisztián nagyon profi gitártechnikából... legyen, de: - az ének botrányosan szar - az egész produkció kb. a '80-as évek doh szagát árasztja - mocskos szar a hangzás. Ennél már erősebbek a házidemók is. - a szarul programozott mididobbal senkinek nem szúrják ki a szemét. - megalomán lemezhossz. Totális önkontroll hiány, zenei alázat sehol. Ez egy nagyra puffad egoista ember önkielégítése. Sok sikert hozzá, ja és jó szórakozást Krisztiánnak a pontokhoz és a kommentekhez, olvastam, hogy szarrá röhögi magát a sok tehetségtelen és névtelen nethuszár vergődésén, akiknek semmi más dolguk nincs, mint az ő világmegváltó tehetségét lehúzni, mert itt ha egy csillag ragyog az égen, azt azonnal a porba szokás taposni! :DDDDD
További opciók: Szabályzat A pontozáshoz, ajánláshoz be kell jelentkezned
Szűrők: mind csak állandó hp tag csak olvasói
AJÁNLÁSI, PONTOZÁSI SZABÁLYZAT
Figyelmesen olvasd el, mert a be nem tartás szankciókat vonhat maga után.
2014. november 29.
Avatar ∑:
1. oldboy
Soen
Tellurian
9.5 9.5
2. Redrum
Ne Obliviscaris
Citadel
9 9
3. bandeeraz
At The Gates
At War With Reality
8 8
4. rudolftor
The Autumn League
Concept of Irony
7 7
5. Avatar
Child Abuse
Trouble In Paradise
7 7
6. Gall666
Darkspace
III I
7 7
7. boymester
Dread Sovereign
All Hell's Martyrs
6 6
8. kopi
Machine Head
Bloodstone & Diamonds
5 5
9. Avatar
Exodus
Blood In, Blood Out
2 2
10. mike666
Lovreck
A remény rabszolgája
1 1
∑:
6.2 6.2

Olvasói beküldések


Vélemény, hozzászólás?

május 05.,
május 20.,