Hangpróba #337

2017. március 18.

Hűha! Nekem eddig ez a kör a meg nem értett művészek meg nem értésével telik...
Valóban nagyon hosszúak és komplexek a dalok, amik leginkább egy hangulati, érzelmi folyamot képeznek. Ez abban az esetben zavarna, ha nem élvezném minden percét. Természetesen nem fogok hazudni, ha valaki random belepörgetne a lemezbe, meg nem tudnám mondani, hogy melyik dalban, hol járunk, még is szórakoztat és leköti a figyelmem.
A Müon művészete és én két, a végtelenben sem találkozó párhuzamost alkotunk.
A női nyenyerélés nagyon sokat hoz az egyediségen. tetszik!
Nekem ez nemigazán tetszik. Én nem hallok egy húzós témát sem, egy elkapott hangulatos megoldást, egy olyan váltást, aminél instant végigfut a hideg a hátamon, vagy ami lerántana a személyes poklom bugyraiba. Rendben vannak a hangok, de nem működik igazán nálam. A vokál sem tetszik. A borító gyönyörű, mint ahogy Beksinski összes festménye az. Az viszont már elég fárasztó, hogy lassan kevesebb műve van amit nem használt fel egy nagyon húdesötét metal banda. Olyan ez, mintha minden hónapban kéne nézni egy Gigger-es Alienes borítót... Szerintem Beksinskit most már el kellene engedni.
Szegénykém nagyon tucat. Kár ezért a kiváló borítóért.
Nem érzem korszakos mesterműnek, de még extra mód kiemelkedőnek sem, így nálam távol van a 10 ponttól, azonban ez a távolság nem gátol meg abban, hogy időnként megfüleljem és élvezzem. Már csak Martin Lopez dobjátéka miatt is!
Hangulatos, minőségi feketeség. Kedvemre való.
Mi frász folyik itt? Ez űberállatgagyi. Ócska COB ócska amatőr kópiája. A negyedik számnál a tappingtől lemállott az agyam.
Ismét kibaszásgyanú szagot érzek a levegőben!
Nagyon sokminden kavarog, és olyan lelkiállapotba hozott, ami nagyon ritka. Lásd kritika!
Nem jutottam el még odáig, hogy ne idegesítsen a folyamatosan szóló nyolc húros gitárok hangja. A nő hangja meg mindent visz. Elképesztő. Vannak jó ötletek, de amúgy kurvára műanyag az egész. Ahogy az előző is, de akkor még nem untam ezeket.
Az olyan dalok, mint A lista törlése vagy a Szeptember 24-e, a nagy gyengéim. Ezekben nem találok hibát. Okés, néha hamis az ének kicsit, meg a hangkezelés egyébként sem 100-os, de ezekkel együtt nekem még értékesebb. A hangzás, a keverés, és összességében a produkció nagyon jó.
Egyetlen komoly bajom vele, hogy erősen egy kaptafásak a dalok...
Nagyon jó ötvözete a doomnak és a blacknek. És hagynak becsündülős részeket is. A hangzása is eszményi.
A borító ismerős, mert a Debemur Morti orrba-szájba nyomja a Facebook kampányokat nekik. Hát... Tekerni tudnak, de a belassulós részek hangzattanilag eléggé szögletesek... Márpedig, ha post black metal, ugye... Azért nem rossz, persze. Csak az ének.
Nem érzem én ezt annyira Opeth hasonmásnak. Martin Lopezen kívül egyébként sincs itt más ex-opethes, ha jól tudom. (Mondják itt mögöttm, hogy dede, az ének is hasonlít)... Viszont üdvözlöm a hangulatteremtő képességet, és hogy nem ereszkednek bele a gagyi virgaversenybe. A Lucidity és a Paragon hatalmas tizesek. Könnyen lehet, hogy a kör végéig az egész 10 lesz. A Paragon szólója nagyon Gilmour... NAGYON. A basszgitár mániám is ki van elégítve köszönhetően a helyén kezelt gitárhangzásnak... [...] ...Na jó, ez totál 10-es.
Rombol, de ez a hátulütője is. Túl tömény ez így...
Állatira tudok gitározni, csak dalt írni nem... Az intrón kívül sok értéklhetőt nem hallottam... Az önimádat netovábbja a lemezből meglévő instrumentális verzió... Egyébként a nagy gitárhősünk néha belefog a skáláiba oda nem illő hangokat is.
Csibészelitek itt egymást... Nekem sem tetszik, de borzalmasnak azért nem mondanám. Volt már itt metallemez, ami szarabb volt ennél....... Nabasszameg, kezd tetszeni...
További opciók: Szabályzat A pontozáshoz, ajánláshoz be kell jelentkezned
Szűrők: mind csak állandó hp tag csak olvasói
AJÁNLÁSI, PONTOZÁSI SZABÁLYZAT
Figyelmesen olvasd el, mert a be nem tartás szankciókat vonhat maga után.
2017. március 18.
Avatar Nagaarum ∑:
1. oldboy
Soen
Lykaia
8 10 9
2. Kriss
Ars Magna Umbrae
Through Lunar Gateways
9 8 8.5
3. BlackZone
VRTRA
My Bones Hold a Stillness
9 8 8.5
4. Avatar
The Project Hate MCMXCIX
Of Chaos and Carnal Pleasures
8.5 8 8.3
5. boymester
Mizmor
Yodh
6 9 7.5
6. Nagaarum
Plasmodium
Entheognosis
3 9 6
7. nascence
Müon
Kapu
3 9 6
8. banya07
AU CHAMP DES MORTS
Dans La Joie
5 7 6
9. Avatar
Diapsiquir
180°
1 6 3.5
10. Werewolfrulez
Relentless Existence
The Ultimate Supremacy
2 3 2.5
∑:
5.5 7.7 6.6

Olvasói beküldések


Vélemény, hozzászólás?

május 05.,
május 20.,