Hangpróba #40

2005. május 21.

Régebben már próbálkoztam ezzel a bandával de akkor nem teccett így már ezt az új albumot is csak a hp miatt szereztem be.A zenével még nincs is különösebb baj viszont az ének....komolyan ajándék volt minden másodperc amikor a csaj nem énekelt.
Egy két számtól eltekintve ez egy igazán kellemes album.A zene az "inkább folk mint metal" kategóriába sorolható és minthogy én kedvelem a folk zenéket nekem be is jött.Az ének is teccett az album nagy részén csak pár szám volt amit nem sikerült feldolgoznom(pl. Prisonworld,There's A Rainbow In The Rain).Erős nyolcas!
Kellemes kis folk album volt ez. Való igaz, szeretem a folk zenét is, meg a női éneket is. Épp most mondta kispatak chaten: "csajos metalos zenékbe bezugos jot a rossztol megkülönböztetni nem tudos szerintem." :DDD A "dunker" volt a kedvenc dalom az albumról egyébként.
Csajos folk cucc. Yeeeeeessss!!! Német csapatról van szó, és ha jobban körül akarnám írni az általuk játszott zene stílusát, akkor azt mondanám, hogy Romantic Celtic Rock, kellemes középkori hangulattal megfűszerezve.
Eleve rossz jel, ha egy album egy "személynévvel" van ellátva mint "együttes". Ezek valahogy mindíg nyá....izé, túl dallamos zenék. Igazából az a jó jel, ha egy lemez borítóján nem lehet kiolvasni a csapat logóját, és min. 1-2 pentagram van benne, de ez másik történet. :) Ez most amúgy nem annyira rossz zene, mint az utóbbi időben a hp-ra kerülő kispatak ajánlatok. :P Na, lényeg a lényeg, akik az ilyen hard rock cucokkat szeretik, azok inkább kispatak mesterre hallgassanak majd! :)
2004-es év lemeze számomra.
Egész korrekt heavy/power lemez, ilyen névvel és címmel sokkal gyíkabbra számítottam.
Igen egyedi hangulatzene. Minőségileg nagyon ott van, bár sokszor elég idegesítő.
További opciók: Szabályzat A pontozáshoz, ajánláshoz be kell jelentkezned
Szűrők: mind csak állandó hp tag csak olvasói
AJÁNLÁSI, PONTOZÁSI SZABÁLYZAT
Figyelmesen olvasd el, mert a be nem tartás szankciókat vonhat maga után.
2005. május 21.
Avatar kopi Avatar cucka ∑:
1. cucka
Pain Of Salvation
Be - 2004
10 8   10 9
2. kopi
Rob Rock
Holy Hell - 2005
9 9   7 9
3. Avatar
Oliver Hartmann
Out In The Cold
8 8 5   8
4. Avatar
Lyriel
Prisonworld
8 7 9   7.5
5. Avatar
Lumsk
Troll - 2005
3 6 8   4.5
6. Avatar
Korog
Korog - 2004
4 5   9 4.5
∑:
7 7.2 7.3 8.7 7.1

Vélemény, hozzászólás?

május 05.,
május 20.,