Hangpróba #443

2021. május 8.

További opciók: Szabályzat A pontozáshoz, ajánláshoz be kell jelentkezned
Szűrők: mind csak állandó hp tag csak olvasói
AJÁNLÁSI, PONTOZÁSI SZABÁLYZAT
Figyelmesen olvasd el, mert a be nem tartás szankciókat vonhat maga után.
2021. május 8.
∑:
1. dimmurtal
Saille
V
0
2. Weide
The Amenta
Revelator
0
3. King Diamond
Bodom After Midnight
Paint the Sky with Blood (EP)
0
4. Husky
Stortregn
Impermanence
0
5. Blackheart
Einherjer
North Star
0
6. Macus
Nervosa
Perpetual Chaos
0
7. Jason
Primal Fear
Metal Commando
0
8. oldboy
Octavision
Coexist
0
9. tompormorgo
Lake of Tears
Ominous
0
10. 9000Sanyi
The Joystix
No Expectations
0
∑:
0

Vélemény, hozzászólás?

Hangpróba #443 – 2021. május 8.: 17 komment

 • mike666 mike666 szerint:

  Nekem valami ilyesmi a hiteles garázs rock zene. De később ők is elvesztették a kraftot. Ezért mondom, szerintem az ilyen zene adott korban és ezen belül is adott életszakaszban működik csak. De ez a lemez még a mai napig boldoggá tud tenni:

 • boymester boymester szerint:

  dimmurtal jóslata kevésbé jött be… Egy egész erős kör után némi minőségi giccs és pár közepes extrém lemez…talán majd legközelebb. Semmi felfedeznivaló.

  • dimmurtal dimmurtal szerint:

   Lehet, hogy nem annyira erős, viszont eléggé megosztó, ahogyan az eddigi pontozást és véleményeket elnézem! Így is izgalmas! 🙂

 • 69Nostromo79 69Nostromo79 szerint:

  Az emlegetett Crypta. 🙂

 • mike666 mike666 szerint:

  Amúgy a kiskomment megjelenítési problémát én úgy orvosolnám, hogy a mobilos megjelenítéshez hasonlóan pc-n is kattintásra jelenjen meg a vélemény, csak ne a jelenlegi módon pozicionálva, hanem egy fixen középre rendezett szövegdobozban, ami az oldalhoz hasonlóan reszponzív. Itt akár azt is meg lehet jeleníteni, hogy kinek a hozzászólása mire, ha esetleg elfelejtené az illető, hogy mire kattintott.

 • mike666 mike666 szerint:

  Bemásolom akkor ide a Bodom hozzászólást. Nincs benne nagy megfejtés, kicsi se igazán, csak egy pár kósza gondolat: :
  “Az első albumot többször meghallgattam, mert valahogy hozzám került, szép gyári kazettán. De azért annyira nem fogott meg, mert bár hallottam, hogy szuper technikás és szép, nekem nem volt elég sötét a hangulata. Aztán később bele-bele hallgattam az albumokba, de mindig megállapítottam, hogy egy nem igazán az én zeném, kicsit olyan üres fesztivál metál, sörözéshez ok. Alexi Laiho halála már egy más kérdés, magam is meglepődtem, hogy jobban megérintett, mint azt vártam. Egyrészt azért mert egy idősek vagyunk, másrészt mert nagyon együtt tudok vele érezni abban, hogy milyen érzés, amikor a leglehetetlenebb helyzetben sem tudsz megálljt parancsolni a függőségnek, főleg úgy, hogy szereted a függőségedet. Az én napi szintű alkoholfogyasztásom nyilván közelébe sem ér annak, amit ez a srác tolt, de attól még létezik. Nekem van családom, jó melóm, hétköznapi környezetben mozgok, ez egyfajta természetes kontroll, fék. Ő nem volt ilyen szerencsés. És hát sajna nem mindenki születik Ozzy vagy Keith Richards genetikával 🙂 A terápia meg csak azon segít, aki tényleg akarja és még azok is könnyen visszacsúsznak, lehet az a világ legdrágább kezelése is akár…”

 • Weide Weide szerint:

  Ha valaki hosszabban szeretné kifejteni a véleményét egy adott lemezről nyugodtan másolja be ide, a kommentszekcióba a szöveget, vagy ha olyan a terjedelem, akkor mehet a kritika! 🙂

 • Szpeter Szpeter szerint:

  Annak jelezném, aki szíve jogán a kiskomment szekcióba tervezett irományával Stendhal – Vörös és fekete regényének leütésszámát szeretné megfejelni, hogy több eszközön (laptop, telefon) sem bírja a rendszer megjeleníteni a teljes szövegablakot. 🙂

  • oldboy oldboy szerint:

   Sokszor már az sem segít, ha a böngésző méretét kicsinyítjük… Mike szöveges véleményének elejét pl. asztali gépen sem tudom elolvasni. 🙁
   Jó lenne erre kitalálni valamit, mert az nem megoldás, hogy azt mondjuk, mindenki fogalmazza meg röviden a véleményét. Én speciel szeretem a hosszabban kifejtett véleményeket, főleg ha azok értelmesek és kulturáltak! 🙂 És szerencsére az utóbbi pár körben ezzel nincs is gond! Úgy tűnik jót tett mindenkinek az a pár körös kihagyás.

  • 69Nostromo79 69Nostromo79 szerint:

   😀 Velős, s igaz. 🙂

  • Husky Husky szerint:

   oldboy – Véleményem szerint nem a pár körös kihagyás tett jót, hanem egy bizonyos személy és sleppje távozása a HP-ról! Egyből helyreállt a rend. Ha a régi oldalon nyitod meg a HP-t akkor eltudod olvasni a hosszabb pontkommenteket is!

  • King Diamond King Diamond szerint:

   Igen, a régi oldalon szinte minden lemezhez írt vélemény teljes egészében elolvasható, legyen az bármilyen hosszú. Ott még kicsinyítenem sem kellett a böngészőn sem, mert jóval szélesebb a pontkomment szövegdoboza.
   Jó néhány körrel ezelőtt felvetettem már ezt az új oldallal kapcsolatban is, hogy meg lehetne-e itt is növelni a szövegdoboz paramétereit, de sajnos nem igazán kaptam rá érdemi választ. Pedig meg kéne, és akkor itt sem lenne gond (nem hinném, hogy nem lehetne). Én is jobban szeretek hosszabb véleményt írni, mint csak 1-2 mondatban elintézni a lemezeket.

  • Szpeter Szpeter szerint:

   természetesen a jelzésem kizárólag arra vonatkozott, hogy egy bizonyos terjedelem felett már sehogy sem tudtam a jelenlegi oldalon olvashatóan előcsalni a szövegdobozt, felőlem aztán mindenki annyit ír amennyi kikívánkozik az adott lemezhez 🙂 Köszi a tippet a régi oldal használatára!

  • 9000Sanyi 9000Sanyi szerint:

   Husky!
   Ne személyeskedjünk már!
   Koncentráljunk a zene élvezetére!

 • Husky Husky szerint:

  Én nem tom hogy mi van itt, de ha nem vagyok belépve az előző kört nem mutatja lezártnak és a jelenlegit meg nem mutatja elindítottnak! Ilyen eddig nem volt! Tehát aki nem lép be az oldalra nem lát semmit, ami gáz.

június 04.,
június 23.,
június 25.,
június 28.,
június 30.,