Hideous Divinity – Actaeon – Új videó

Actaeon címmel osztotta meg tavalyi Simulacrum lemezének új videóját az olasz death metalos Hideous Divinity.

Itt az idő egy különleges videóra! Simone „Strx” Strige úgynevezett timelapse-videót készített legutóbbi albumunk, a Simulacrum, Actaeon című számához. Csatlakozzatok hozzánk ebben a rémálomban, ahol az üldöző üldözötté válik!

A banda jelenleg új lemezén dolgozik, A karantén idején idejük nagy részét próbatermükben töltötték, ahol is itt élőben vették fel Bent Until Fracture című számuk brutális live-verzióját. (Ez a dal is a tavalyi Simulacrum nagylemezükön szerepel.)

Nagyon jó érzés visszatérni próbatermünkbe. Annak ellenére is, hogy némi kompromisszumot kellett kötnünk. A Covid-kurva még mindig jelen van, mi viszont optimisták és egyben elővigyázatosak vagyunk. Ezért láthatjátok az új videóban Enrico H-t egymagában énekelni: extrém metal-éneklés talán sosem történt még ilyen távolságból… lehet, hogy ez rekord! Lévén Enrico a civil életben egy profi orvos, aki naponta találkozik betegekkel, biztosan megértitek a helyzet miértjét. Csatlakozzatok hozzánk ebben a próbatermi „társadalmi felelősségvállalásban”, és vigyázzatok magatokra, egymásra!”

Hatebreed, Crowbar Hatebreed, Crowbar
június 17.
Agnostic Front Agnostic Front
június 18.
Wayfarer, Dreadnought Wayfarer, Dreadnought
június 19.
Lowland Fest 2024 Lowland Fest 2024
június 25.