Hideous Divinity – Actaeon – Új videó

Actaeon címmel osztotta meg tavalyi Simulacrum lemezének új videóját az olasz death metalos Hideous Divinity.

Itt az idő egy különleges videóra! Simone “Strx” Strige úgynevezett timelapse-videót készített legutóbbi albumunk, a Simulacrum, Actaeon című számához. Csatlakozzatok hozzánk ebben a rémálomban, ahol az üldöző üldözötté válik!

A banda jelenleg új lemezén dolgozik, A karantén idején idejük nagy részét próbatermükben töltötték, ahol is itt élőben vették fel Bent Until Fracture című számuk brutális live-verzióját. (Ez a dal is a tavalyi Simulacrum nagylemezükön szerepel.)

Nagyon jó érzés visszatérni próbatermünkbe. Annak ellenére is, hogy némi kompromisszumot kellett kötnünk. A Covid-kurva még mindig jelen van, mi viszont optimisták és egyben elővigyázatosak vagyunk. Ezért láthatjátok az új videóban Enrico H-t egymagában énekelni: extrém metal-éneklés talán sosem történt még ilyen távolságból… lehet, hogy ez rekord! Lévén Enrico a civil életben egy profi orvos, aki naponta találkozik betegekkel, biztosan megértitek a helyzet miértjét. Csatlakozzatok hozzánk ebben a próbatermi “társadalmi felelősségvállalásban”, és vigyázzatok magatokra, egymásra!”

Powerwolf Powerwolf
június 04.