The Juliet Massacre – olasz death-slam-core

Az olasz death-slam-core The Juliet Massacre Prey For An Afterlife c. albumának Lifeless Face dalára forgatott  friss klipjét híres metal-HC weboldalon, a BlankTv-n mutatta be először. Most mi is megtesszük:



The Juliet Massacre – olasz death-slam-core (2 komment)

  • goathornedgod666 goathornedgod666 szerint:

    A videoklip tetszik, jo kis teknikas cucc a bena karogast leveve inkabb a SUFFOCATION/NILE hatasok amiket eszrevettem rajtuk, modernebb hangzas illetve hozzaalasban. Nem rossz, a karogas bena de azert messze nem annyira idegesito mint CHRIS BARNES baratunk probalkozasai. A szam vegere mar a kurva jo jelzo is elojott belolem. Szerintem bandanevet kene valtoztatni mert az szerintem szar/megteveszto. Eggyaltalan nem ilyen zenet kepzeltem el a bandanev lattan. Hmm, FINCSI!!!

  • necron necron szerint:

    Ilyen névvel nem gondoltam volna, hogy bármi érdekeset, vagy értékeset alkothatnak a srácok, de rácáfoltak. Teljesen rendben van a nóta, jó röfögős, durva zene. A károgás nekem egy kicsit „manós” volt, de elment… a kilp egyszerű, de nem volt unalmas… jók… javasolnám inkább a „The butcher Boyz” név felvételét… Ennél a névnél, már csak a Bullet for My Valentine vagy a Good Sárlot a rosszebb

Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.