Audio Love Nation – Itt a nagy Delta

Az év elején már megjelent a slágeres garázs rock banda, Delta című EP-je, amit most az ugyancsak Delta címre keresztelt nagylemez követ.
Az alábbiakban a csapat hírlevelét olvashatjátok:

„Megjelent a budapesti Audio Love Nation második, Delta című nagylemeze. A lemez teljes anyaga meghallgatható az audiolovenation.bandcamp.com oldalon és természetesen a zenekar facebook oldalán (https://www.facebook.com/audiolovenation) is.
A 10 dalos anyag produceri munkálatait a Dreyelands és az After Crying zenekarokból ismert Horváth András Ádám látta el, aki 2 számban is
gitározik a lemezen egy szóló erejéig. A felvételek a Soundmaster és a HL Studioban készültek Hidasi Barnabás felügyelete alatt, aki számos díjnyertes albumon látta el a hangmérnöki teendőket korábban. Emellett elkészült a zenekar első videoklipje a „Web of Truth” című számra, amelyet a zenekar youtube csatornáján (youtube.com/audiolovenation) láthattok. A klip érdekessége, hogy a banda dobosa Jaro Mayda rendezte. A zenekart élőben legközelebb december 1-én láthatjátok Kiskunfélegyházán a Nemjuci társaságában, majd egy különleges akusztikus koncert keretein belül december 8-án Budapesten a Kaldera zenekarral.”