A Losing Season – kanyarban az új EP

A következő hírt juttatta el hozzánk az A Losing Season:

“Örömmel jelenthetjük be, hogy hosszas munkálatokat követően november végén Fall again fall better címmel megérkezik A Losing Season zenekar új EP-je. Az anyag öt dalt tartalmaz, melyet Szűcs Szabikánál rögzítettünk a Trashhill Studio-ban. Szabika egyúttal magára vállalta a produceri feladatokat is, szóval végre úgy szól majd minden, ahogy szólnia kell! A magunk részéről rendkívül büszkék vagyunk a végeredményre.
Az EP szerzői kiadásban jelenik meg, mely ingyenesen letölthető lesz mp3/FLAC formátumban, emellett tervezünk egy limitált CD verziót is a gyűjtők számára, mely hamarosan előrendelhető lesz a zenekaron keresztül. Valamint új pólóval is készülünk mind a Hölgyek, mind az Urak számára. Feketével, természetesen. Szerintünk k.rva jól néz ki!
Hamarosan elkészül a Season első videoklipje is az új anyag egyik dalára. Kemény meló volt a forgatás, de abszolút megérte! Jelenleg a vágásnál tartunk, remélhetőleg pár nap múlva láthatjátok a kész videót!
Várunk továbbá mindenkit nagy szeretettel a Dürer Kertbe december 1-jén, az EP bemutató koncertünkre! Gyertek, mulassatok, aztán koncert után koccintunk! Az esemény linkje a közösségi hálón:
http://www.facebook.com/events/349783418451296/?fref=ts
Az EP keverése jelenleg is zajlik, már nincs sok hátra. Addig is hallgassátok meg róla ízelítőként az A life of good karma című dalt, melyben közreműködik hegedűn világi cimboránk, Bokodi Bratwurst Bálint is.
BANG YOUR MOTHERF***ING HEADS!”


 
Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.