TÝR – a doboknál George Kollias

A Feröer-szigetek-i TÝR jelenleg Jacob Hansen (Volbeat, Aborted, Mercenary) produceri irányításával veszi fel következő albumát. A dobok felvételéhez nem kisebb nevet sikerült megnyerniük, mint a Nile dobosát, George Kollias-t. A felvételekről elérhető egy kisfilm is:



George Kollias így nyilatkozott a közreműködéséről: „Üdv Týr fanok, itt George Kollias és remélem mindannyian készen álltok a zúzós új lemezre!!! Öröm számomra, hogy feldobolhattam az új albumot, nagyon kellemesen telt a stúdióban eltöltött idő és meg kell mondjam nektek, az anyag szuper erős és fogós lett, 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy mindannyian imádni fogjátok!! Hatalmas köszönet Heri-ek, Terji-nek és Gunnar-nak a felkérésért, valamint Jacob Hansen-nek a felvételek során végzett hihetelen munkájáért!”

A banda szerint: „Öröm volt számunkra, hogy George elfogadta a meghívásunkat. Csodálatos dobos, aki hatással volt a lemezre is. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy milyen lesz a végeredmény!” – Heri, Terji & Gunnar

A banda mostanában közzétett Facebook bejegyzése szerint azért váltak el útjaik korábbi dobosuktól, Kári Streymoy-tól, mert 2008-as hátsérülésének hatásai sajnálatos módon hátráltatták a zenekart.

TÝR – a doboknál George Kollias (1 komment)

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.