Feloszlott a God Forbid

Doc Coyle, a God Forbid gitárosa bejelentette, hogy kilép a zenekarból. A hosszú közlemény lényegi részét itt olvashatjátok:

„Sajnálattal közlöm, hogy valóban kilépek a God Forbid-ból. 16 éves korom óta zenélek együtt a srácokkal. Most 32 vagyok. Számoljátok ki. Hogy milyen nehéz és komoly döntés volt ez részemről, az leírhatatlan. Nagyon elszomorít, hogy ezen megyek keresztül, de a szívemmel és a fejemmel is érzem, hogy ez így helyes.
Hogy tisztább legyen a kép, elmagyarázom az okokat. Nem akarok kilépni, de széthúzás és az amatőrizmus jelei mutatkoztak a csapaton belül, ami lehetetlenné tette, hogy a zenekar hatákonyan és aktívan működjön. Úgy érzem, nem bánnak velem úgy, ahogy elvárnám, így inkább kivonom magam az egyenletből. Nem megyek bele a részletekbe, nem akarok senkire mutogatni. Továbbra is szeretem a God Forbid-os srácokat. Mindig is családtagokként fogok rájuk tekinteni, akkor is, ha nem zenélünk együtt. De az, hogy szereted a családodat, még nem jelenti azt, hogy profi módon együtt is tudsz dolgozni velük.”

Az eseményt Corey Pierce dobos, majd Byron Davis énekes válasza követte, melyben közölték, hogy a God Forbid-nak Doc kilépésével vége.