Wisdom – honi heavy hírek

„2013. október 1-jén fog megjelenni a 3. nagylemezünk, Marching For Liberty címmel. 999Ft-ért elő lehet rendelni a webshopunkban, vagy e-mailen keresztül.
Fabio Lione, a Rhapsody zenekar énekese is megtisztelt minket pár versszak erejéig a címadó dalban. Elmondhatatlanul jó érzés, nagyon hálásak vagyunk a sorsnak – és persze neki is 🙂 – hogy ez megadatott nekünk.
Ha megnézitek a Facebook oldalunkat – www.facebook.com/wisdommusic – vagy keresgéltek a neten, akkor bele is tudtok hallgatni az új dalokba, többek közt abba is, melyben Fabio énekel.

A lemezt október végétől a német Powerwolf zenekar lemezbemutató turnéján fogjuk népszerűsíteni. A turné ugyan nem éri el hazánkat,de…
…az idei Keep Wiseman Alive koncertünkön, ami egyben a hazai lemezbemutatónk is lesz, fel fog lépni a Powerwolf! Teljes műsorral jönnek, tehát teljes értékű koncertet fogunk kapni tőlük itthon is. Elfogadta meghívásunkat az olasz Vision Divine zenekar is, ami Fabio Lione eredeti zenekara, és most fognak először játszani Magyarországon. Az est hazai vendége a Tales Of Evening zenekar lesz. 2013. november 15. péntek, Budapest, Barba Negra. Itt csatlakozhattok.

Készül az új klipünk is, a Take Me To Neverland című dalunkra. Sajnos nem végeztünk vele az új lemezünk promóciós időszakára, de talán jól mutatja a munka komolyságát, hogy már több, mint egy éve készül. Ha minden igaz, meg fogja érni ez a sok munka.”