Dead To A Dying World – stúdiózásra készek

A texasi „blackened doom” gyülekezet hamarosan Billy Anderson (Sleep, Neurosis, Melvins) hangmérnökkel elkezdi rögzíteni második nagylemezét. A Litany címre keresztelt album, hasonlóan a 2011-ben megjelent bemutatkozásukhoz ezúttal is dupla 12″ formátumra van tervezve és olyan csapatok tagjai is vendégeskednek majd rajta, mint a Sabbath Assembly, a Pinkish Black és az Ecocide.
„A Litany témáit az elszigeteltség, az őrület és a globális pusztítás feletti mérlegelés ihlette, felidézve az élet ciklikus jellegét a halállal és az újjászületéssel karöltve. Tulajdonképpen a bemutatkozó lemez folytatása ez. Három háborúban álló klán testesíti meg az egyedi küzdelmeket. A klánok saját túlélésükre koncentrálva keresnek kiengesztelődést, magasabb értelmet vagy a módszeres pusztítás, a kegyetlenség által kívánják érvényre juttatni akaratukat.”
A Dead To A Dying World nevével azonos című első lemezét meghallgathatjátok, sőt ingyenesen le is tölthetitek Bandcamp oldalukról.
A zenekar tagjai: Mike Yeager – ének, Eva Vonne – brácsa, Sean Mehl – gitár, Gregg Prickett – gitár, James Magruder – basszus és Cyrus Meyers – dob.

Dead To A Dying World by Dead To A Dying World