Miserium – In Flames „feldolgozás”

Tari Szabolcs a Miserium-ból küldte az alábbi hírlevelet:

„In Flames – 15 éves a Colony lemez (amúgy pont tegnap, azaz május 21-én jelent meg a japán változat ’99-ben)

„Nagy szeretettel gondolunk mindannyian vissza a ’90-es évek végére, amikor még a melodikus death metal fénykorát élte. Egyik legfontosabb (alap)lemeze ennek a korszaknak a svéd In Flames Colony albuma volt, mely óriási hatást gyakorolt ránk. Ezért is gondoltuk úgy, hogy tisztelgésként a régi In Flames rajongóknak most küldenénk egy ajándékot, ez lett a Colony japán változatán található instrumentális bónuszdal énekes verziója. A dalszöveget (mint mindig) Bertók Attila készítette a régi lemezeik felfogásában, a vokálokért pedig Tari Szabolcs felelős.”



„A hétvégén a Hell is Here névre keresztelt fesztiválon játszunk többek között a norvég Vulture Industries társaságában az összenyitott Vörös/Kék Yukban, ahol újból vendégünk lesz Bátky ‘BZ’ Zoltán (BZ Project, After Crying, At Night I Fly, ex-Stonehenge, ex-Wendigo), Olt Ákos (Kill With Hate) és Bodor Máté (Wisdom) barátaink egy-egy dal erejéig.”

A tervekről:

„Amint a zenekar két tagja, azaz Péter (dobos) és Zsolt (basszusgitáros) letudják az államvizsgáikat neki is látunk a kettes anyag dalait összerakni. A kettes lemez felvételei szintén a nyáron zajlanak majd, de ugyanebben az időszakban a BZ Projecttel is elkezdődnek az első nagylemez munkálatai.
A Miserium új lemeze 9 + 1 bónuszdalt fog tartalmazni, melyek folytatják a Return to Grace-en megkezdett útvonalat, viszont előkészítésre kerül a 3. lemezre szánt irány is.”