Fekete Terror Productions – kazettás megjelenések

A Fekete Terror Productions friss kiadványiról a hírlevelükből értesülhettek:




„Üdvözletem a Földalatti Népnek!

A mai napon hivatalosan is megjelent a Fekete Terror Productions első három kazetta kiadványa. Kazetták ára: 900 Ft +pkg

FTP002 – Princeps Daemonum (HUN)/Hell Icon (NED) – Icono Infernorum Et Daemonium Malevoli

Két elmebeteg zajhorda szövetségéből született meg ez a produkció. A hazai hordának a neve ismerősen csenghet bizonyos körökben. Malevolus a zenekar vezetője Gorthol-t (Earth Plague, Evil Conqueror) hívta meg, hogy a zenei terrort tökéletesen prezentálja. Sikerrel is járt, mert amiben Gorthol átkozott keze benne van, az már maga a garancia. Aki eddig nem szerette a hordát most tehet egy próbát, mert lehet megváltozik a véleménye. Lassú, de felbukkan gyors rész is, nyomasztó, „idegesítő”, black noise támadás, ami a zenekar életében a legzeneibb támadás.
A holland Hell Icon még mélyebbre ereszkedik, mint a magyar szövetségesek. Az elmebaj, a zavarodottság, a paranoia tökéletes megtestesülése. Konkrétan zenéről itt nem beszélhetünk ,mert csak az ösztönös zajongás, a hisztéria árad minden egyes hangból. Abruptum után szabadon. Gyenge idegzetűek kerüljék!

FTP003  – Ygfan (HUN) – Köd

Friss budapesti zenekar bemutatkozó EP-je egy pszichedelikus utazás a belső ébredés ösvényén. Csukd be a szemed, nyisd ki az elméd és készülj fel a spirituális megtisztulásra. Black metal alap, egy érdekes ízvilággal tálalva. Bálint Zsolt énekes/gitáros neve már garancia, mivel az Ő nevéhez kötődik a Kuth formáció is.



NHD054/FTP004 – Solus/VragAwakening of the Hungarian WitchWoods MC

Két kiváló hazai zenekar közös anyaga két hazai kiadó közös kiadásában.
2-2 hosszabb nóta mindkét bandától + Marblebog feldolgozás a Solus-tól + egy közös nóta. 57 perc underground BM muzsika igényes gyári kazettán a Fekete Terror Productions és a Neverheard Distro kiadásában.”
Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.