Ad Astra – új dobossal Warrel Dane előtt és hamarosan új dal

Hosszú, kényszerű csend után újra aktivizálja magát a bp-i prog-thrash Ad Astra. Hírlevelükből fontos infókat tudhattok meg a jövőre vonatkozóan:

„Első fontos hírünk, hogy pár hónapja Kliment Márton dobos saját döntése végett, baráti körülmények között távozott a zenekarból, amelyre a munka és a család miatt egyre kevesebb időt tudott szakítani. Helyére Kiss Gergő érkezett, aki egykoron a Sunday Fury soraiban ütötte a bőröket, és akinek személyében egy rendkívül tehetséges és profi zenészre sikerült szert tennünk. Fel is vettünk vele már egy régóta esedékes új dalt „Feedlot of the Tame” címmel, amelyet Vári Gábor mester már a Black Hole Sound stúdió mélyén kever, és ha minden jól megy, az elkövetkezendő napokban ki is kerül az éterbe.
Az új felállás a héten élőben is bemutatkozik, ráadásul nem is akárhol: Szept 15-én a Concerto jóvoltából a Dürer Kert nagytermében Warrel Dane szólózenekara, illetve az őket kísérő görög DreamRites előtt fogjuk nyitni az estét egy rövid, de velős szettel, ami egy óriási megtiszteltetés és öröm számunkra, hiszen a főhős Nevermore nevű zenekara nem titkoltan az Ad Astra egyik elsődleges példaképe és kedvence volt mindig is. Ezúton is köszönjük a szervezőknek a lehetőséget és várunk mindenkit!

Warrel Dane + Dreamrites + Ad Astra FBesemény.