Lloth – egykori énekesnőjük tiszteletére jelenik meg az első lemez



Az 1995-ben létrejött, görög dallamos black/death metalt játszó Lloth hosszúidő után bejelentette régóta várt Athanati (Immortal) című debütáló nagylemezét.



Az album Tristessa (eredeti nevén: Maria Kolokouri), a Lloth és az Astarte zenekarok alapítója, énekesnőjének állít emléket, aki az elmúlt években súlyos leukémiában szenvedett, míg végül 2014 augusztusában ˝végleg itt hagyta ezt a világot˝ – közölte két évvel ezelőtt az énekesnő férje.


„A Lloth örömmel jelenti, hogy elkészült debütáló albuma, az Athanati (Immortal) produkciós munkálataival. A lemezt Maria “Tristessa” Kolokouri, a Lloth és az Astarte énekesnőjének, alapítójának emlékének ajánljuk. A felvételek a Void of Cosmos és az Esoteron stúdiókban zajlottak. A keverést és a maszterizálást a Tico Tico Stúdióban végezte el szeptember folyamán. A hónap végén várhatóan már mi is hozzájutunk a kész albumhoz. A megjelenés dátumán néhány hét múlva közöljük.

Az album borítóját Timo Wuerz (Necromantia, Omen, Astarte, Acheron) készíti. Az albumon néhány neves vendég is szerephez jutott nemsokára erről is elárulunk minden részletet. Addig is gyászoljuk tovább Tristessát!”

http://www.youtube.com/watch?v=b9W6g3XE7dc&

A jelenleg Nicolas Sic Maiis (ex-Insected) által vezetett zenekar logójának közepén látható T betű is a néhai énekesnő tiszteletére van feltűntetve.

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.